Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

Høng Skole

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like NohrConTV's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike NohrConTV's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add NohrConTV's video to your playlist.

Published on Oct 16, 2012

(ses bedst i HD 720 eller Højere)

Fakta:
Arkitekt: Hou + Partnere Arkitekter A/S, http://www.hplus.dk
Bygherre: Kalundborg Kommune
Type: Børn & Uddannelse
År: 2012
Areal: 5.800 m2
Projektsum: ca. 80 mio.
Ydelse: Totalrådgivning/LandskabIndretning
Form: Nybygning
Samarbejdspartnere: Hamiconsult A/S, Henrik Larsen A/S
Entreprenør: Dansk Boligbyg as
Entrepriseform: Hovedentreprise

Projektet er byggeri af en ny 4-sporet overbygningsskole i Høng. Opgaven var at udarbejde program, dispositionsforslag, projektforslag, hovedprojekt samt byggeledelse, projektopfølgning og fagtilsyn.

Skolen indeholder, udover basislokaler, faglokaler til science fagene og design/håndværksfagene, et åbent caféområde med tilhørende faciliteter til hjemkundskabsundervisning, pædagogisk udviklingscenter og center til specialundervisning, skolens administration, samt opholds- og arbejdsrum til personalet.

Udearealerne, indeholder legearealer, cykelparkering, skolegård og udeundervisningsrum. Desuden boldbane, opholdsarealer og amfiområde. Der er arbejdet med uderum af meget forskellig karakter, samt med at uderummene skal forholde sig til den aktivitet der er inde i bygningen. Der er således en "stående invitation" til at bevæge sig ud i området.

Skolebygningen lægges på en vandret flade der med en organisk form og præcis kant markerer overgangen til omgivelserne. Skolegården ligger så at sige 'uden på' skolen og fungerer både som lege-, undervisnings- og opholdsområde. Formsproget er legende og flydende i kontrast til de øvrige bygningers stramme geometri. Skolens øvrige udearealer udformes enkelt og med et 'naturligt' og vildt præg. Skolen er opført som lavenergibygning.


Videoen er produceret og publiceret af Nohr-Con. Nohr-Con udbyder kurser, konferencer og studieture inden for udbud og byggeri - især med fokus på de juridiske forhold der gør sig gældende, men virksomheden fungerer samtidig også som videnscenter for udbuds- og byggebranchen - bl.a. ved at udgive tre nye videoer om måneden med ansvarlige arkitekter, der fortæller om et interessant byggeprojekt.

Derudover udsender Nohr-Con syv gratis nyhedsbreve, samt publicerer en årlig rapport over de kommunale anlægsinvesteringer. Desuden kan man i Vidensbanken på Nohr-Con's hjemmeside www.nohr-con.com finde nye domme og kendelser, offentliggjorte ordretildelinger, artikler mv.

Nohr-Con har ligeledes fem LinkedIn-grupper og tre Facebook-sider deriblandt om de tre emner "Fremtidens sundhedsbyggeri", "Fremtidens skolebyggeri" og "Fremtidens kontorbyggeri". "Fremtidens skolebyggeri" har til formål at øge videndelingen inden for byggeri af skoler og daginstitutioner i Skandinavien ved at facilitere en platform for dialog om emnet.

Kig forbi vores hjemmeside: www.nohr-con.com

  • Category

  • License

    Standard YouTube License

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Loading icon Loading...

Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to