Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

Experta en sistemes d'informació local: Magda Lorente Martínez

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like FBiDUB's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike FBiDUB's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add FBiDUB's video to your playlist.

Uploaded on Nov 30, 2011

Magda Lorente Martínez es diplomà a la Facultat el 1996 i posteriorment va formar part de la primera promoció de la llicenciatura de Documentació de la UB. De seguida va orientar-se cap a les tecnologies i treballà al sector privat en empreses vinculades amb el desenvolupament de programari de biblioteques. L'any 1998 passà a treballar al Servei de Biblioteques de la Diputació, on gestionà el web i promogué l'ús de les xarxes socials entre els usuaris de les biblioteques. Va treballar com a professora associada a la Facultat entre 2000 i 2005 A més ha impartit diferents cursos i publicat diversos articles sobre el tema. Des de 2009 porta la Secció d'Assistència en Sistemes d'Informació Local, dins l'Àrea de Presidència de la Diputació de Barcelona. La seva feina consisteix, principalment, a desenvolupar projectes d'administració electrònica en els ajuntaments, amb la base d'una política de gestió documental que permeti assegurar la perdurabilitat de la documentació electrònica de caràcter públic. Vegeu-ne més informació a: http://www.directorioexit.info/ficha397.

El Canal professional recopila notes sobre exalumnes de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la UB (http://www.ub.edu/biblio) amb l'objecte de donar a conèixer els àmbits professionals en què treballen: http://www.ub.edu/biblio/canal-profes...

Per més detalls, suggeriments i col·laboracions podeu posar-vos en contacte amb Anna Rubió (annarubio@ub.edu).

  • Category

  • License

    Standard YouTube License

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Loading icon Loading...

Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to