Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

Merida Hrabra 3D (Brave)

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like Art Servis Sarajevo's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike Art Servis Sarajevo's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add Art Servis Sarajevo's video to your playlist.

Published on Jul 26, 2012

Od davnina pričane su priče od generacije do generacije o velikim borbama i misterioznim legendama rustičnih i tajnovitih visoravni Škotske. U "Merida Hrabra" nova priča se pridružuje starim kada se hrabra Merida suprotstavlja tradiciji, sudbini i najborbenijim čudovištima.

Merida je odličan strijelac i žestoka kćerka kralja Fergusa i kraljice Elinor. Odlučna da izabere sopstveni životni put, Merida se suprotstavlja stoljetnoj svetoj tradiciji.

Meridini postupci nenamjerno pokreću haos u kraljevstvu, a kad se obrati staroj vještici za pomoć, ona zaželi pogrešnu želju koja joj se i ostvaruje. U nastojanjima da poništi strašno prokletstvo Merida ubrzo otkriva pravi smisao riječi hrabrost.

Rediteljsko ostvarenje Marka Andrewsa i Brende Chapman rađeno u produkciji Katherine Sarafian vodi nas u veliku pustolovinu prepunu impresivnih likova. Film će premijerno biti prikazan u junu 2012. godine.

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Loading icon Loading...

Advertisement
Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to