Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

rahsia menjadi pelajar cemerlang.avi

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like Munib Ahmad's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike Munib Ahmad's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add Munib Ahmad's video to your playlist.

Uploaded on Feb 22, 2011

Semua Rahsia Telah Terbongkar!
Klik http://bit.ly/PM9o9H

Sebuah blueprint lengkap bagaimana untuk mengoptimasikan fungsi minda ke tahap optimum untuk melahirkan manusia yang genius.


----------------------------------------­-----------------------
Apa yang akan dipelajari di dalam ebook ini:
----------------------------------------­-----------------------

Panduan setebal 72 halaman ini, akan menceritakan secara terperinci bagaimana melakukan optimasi terhadap minda anda untuk menjadi pelajar dan manusia yang cerdas dan genius.

Apakah rahsia dan formula yang terkandung dalam ebook ini?


A. SISTEM INGATAN MANUSIA
----------------------------------------

Anda harus berkenalan dengan minda terlebih dahulu dan tahu bagaimana ia berfungsi, barulah segalanya akan jadi lebih mudah.

Anda silap besar jika kata dah kenal minda anda, sebenarnya ia tidak seperti yang disangkakan selama ini.




B. 34 RAHSIA SULIT MINDA GENIUS
----------------------------------------­--------


Rahsia 1-Tujuh Jenis Makanan Peransang Minda

Bukan semua makanan anda boleh tibai, ada orang suruh anda makan itu dan ini untuk kuatkan minda. Betulke? Saya akan dedahkan apa yang fakta dan apa yang auta/mitos


Rahsia 2- Apa Yang Dimakan Oleh Manusia Genius Hingga Mereka Menjadi Legenda

Nak jadi pandai dan genius kenalah tiru dan follow apa yang dibuat oleh si genius. (Hint: bukan makanan yang biasa biasa tapi luar biasa!)


Rahsia 3- 11 Makanan Penyebab Lupa

Disamping anda makan makanan yang boostkan memori, anda juga perlu jauhi makanan yang boleh lemahkan daya ingatan. (Bukan takat kepala ikan je, banyak lagi yang mungkin anda tak tahu)


Rahsia 4-Rahsia Seorang Rakyat Malaysia memiliki Minda Super

Orang gelakkan dia bila beliau bongkarkan rahsia ni, ya memang teknik ni Teknik yang Dianggap Kuno, Konservatif, dan Old School Tapi Berkesan Serta Superb! ...nanti saya bongkarkan lebih detail.


Rahsia 5-Rahsia Perut

Bagaimana Dengan Memiliki Perut Yang____Dapat Menjadikan Anda Maju ke Hadapan (Bukan perut buncit !)


Rahsia 6-Rahsia Air Suci
Dengan Asbab Air Suci Ini Minda Anda Akan Mendapat Hikmah (wisdom) Yang Tak Terhingga


Rahsia 7-Rahsia Tidur

Kuasai Teknik Tidur Yang Membuatkan Minda Anda Bergemerlapan, salah teknik tidur, anda mungkin menambahkan lagi bebanan dan kelemahan pada fungsi minda.


Rahsia 8-Rahsia Urat Saraf

Bukan nak suruh anda pergi berurut tapi saya akan kongsikan bagaimana penjagaan saraf mampu tingkatkan kekuatan minda anda, tak perlu nak pergi berurut dan buang duit anda lagi


Rahsia 9-Rahsia Gerakan Badan

Tak perlu lama, cukuplah anda praktikkan selama 10 minit sahaja sehari (Sulit untuk diceritakan di sini)..


Rahsia 10- Rahsia Menggosok Gigi

Strategi terunggul membongkar bagaimana teknik menggosok gigi untuk menGENIUSkan minda anda.


Rahsia 11-- Rahsia Perfume

Tak kira perfume mahal atau minyak atar, penggunaan minyak wangi akan meningkatkan daya ingatan anda, HANYA jika kena cara menggunakannya.


Rahsia 12- Rahsia Bersosial

Ada cara special untuk bersosial yang akan menjadikan anda dianggap sebagai pakar walaupun anda biasa2 jer, tetapi sangat mudah dan simple.


Rahsia 13- Rahsia Nama

Nama Ini Akan Mengingatkan Anda Secara Automatik Bilamana Anda Terlupa sesuatu perkara.


Rahsia 14- Rahsia Minda Power

Teknik bijak ini akan membuatkan rakan2 anda jeles kat anda, bilmana anda mempraktikkan ... serius!


Rahsia 15- Rahsia memanipulasi Imaginasi & Visualisasi

Rahsia simple untuk meng'angkasa'kan minda malah boleh diaplikasikan untuk meng'upgrade'kan softskills anda sekaligus.


Serta Puluhan Rahsia Yang Hanya Didedahkan Secara

Detail Pada Mereka Yang Serius Sahaja..

doa anak pintar, penyebab mudah lupa, cara agar tidak mudah lupa, menjadi pelajar cemerlang, cara jadi pelajar cemerlang, tips jadi pelajar cemerlang, , petua anak pintar, mendidik anak cemerlang, didik anak cemerlang, tip anak cemerlang, petua anak cemerlang, melayu mudah lupa, cara menjadi genius, video motivasi, kejayaan, video motivasi diri, teknik belajar berkesan, teknik belajar matematik, petua belajar, petua belajar berkesan, doa mudah ingat belajar, teknik belajar bahasa inggris, belajar matematik cara mudah, how to study smart, how to study smart for spm, smart study skills, smart study tips, fadzilah kamsah, bagaimana menjadi pelajar cemerlang, tips menjadi pelajar cemerlang, rahsia menjadi pelajar cemerlang, petua belajar, bagaimana menguatkan daya ingatan, meningkatkan daya konsentrasi, teknik mudah menghafal, tips mudah menghafal, motivasi belajar Dr Fadzilah Kamsah, petua motivasi belajar Dr Fadzilah Kamsah, motivasi pagi Dr Fadzilah Kamsah, tips belajar Dr Fadzilah Kamsah, menjadi pelajar hebat oleh Dr Fadzilah Kamsah

http://bit.ly/PM9o9H

  • Category

  • License

    Standard YouTube License

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Loading icon Loading...

Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to