Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

Što je antifašizam (objašnjava antifašist Slavko Goldstein)

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like pinkky84's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike pinkky84's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add pinkky84's video to your playlist.

Uploaded on Jun 26, 2009

PROSLIJEDITE OVAJ VIDEO!
INFORMIRAJMO MLADE HRVATE ŠTO JE ZAPRAVO ANTIFAŠIZAM!

Otvoreno, 22.06.2009., HTV 1
Slavko Goldstein - Što je to antifašizam?

Pored stoljeća kršćanskog morala, učenja od malih nogu da je mir najvažniji i da poštujemo tuđe a svoje ne damo, pored stoljeća obrane naše male zemlje, pored stoljeća sanjarenja o nezavisnoj državi koju su nam kroz povijest zabranjivali Mađari, Austrijanci, Talijani, Srbi, Turci... pored Domovinskog rata koji je konačno, nakon dugih stoljeća čekanja bio rat nakon kojeg smo uspjeli zadržati nezavisnost, netko se prema tome odnosi kao da je sve to sporedno!

Zamislite - SVE JE TO SPOREDNO! Glavno je da smo mi utemeljeni na antifašističkoj borbi, tj. ujedinjenoj borbi kapitalizma i komunizma protiv smrtnog neprijatelja, i da bez toga ne bi bilo Hrvatske... A još je zanimljivije kad se uzmu u obzir dvije stvari:
1. Hrvatska je prestala postojati kao nezavisna država upravo pobjedom ujedinjenih kapitalista i komunista
2. U izvješću CIA-e za vrijeme 2.svj.rata američkom predsjedniku stoji: "Hrvati se ne bore ni za fašizam ni za nacizam nego za svoju državu". Unatoč tome, on je prepustio Hrvatsku Englezima, jer se to nalazilo u njihovoj interesnoj sferi. A Englezi su je naravno prepustili Titu, koji je kvislinški pokorno slušao svog nalogodavca, antifašistu Staljina (42,67 milijuna žrtava, i kako bi rekao Stipe Mesić - među njima ima onih koji su krivi!)

Gulikože se ujedinili sa ispirateljima mozga i švercerima te stvorili antifašističku borbu. Obećavali raj na zemlji samo ako se ljudi budu borili. Je, baš sam ponosan na to. A raj im je bio fantastičan!

Ideologija je smrt za običnog čovjeka! Ne znam ima li u povijesti koja iznimka od te rečenice...možda bi se dalo na prste jedne ruke nabrojat.

Ako su u vrhu kapitalizma i komunizma Židovi, onda znači da je antifašizam totalna dominacija Židova. A što nas uči praksa?

  • Category

  • License

    Standard YouTube License

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Loading icon Loading...

Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to