Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

Speedboot (2012) - Even Apeldoorn bellen

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like centraalbeheerachmea's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike centraalbeheerachmea's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add centraalbeheerachmea's video to your playlist.

Published on Aug 12, 2012

Tijdens een boottochtje in een zon-zee-strand vakantieland heeft een jonge schipper nieuw (en blond) vlees in de kuip. Hij haalt alles uit de kast om indruk te maken op zijn vrouwelijke gezelschap. De hele trukendoos moet open, maar dan lijkt het meisje overstag te gaan. Of dit verstandig is, valt te bezien. Maar vast staat dat het een vakantie wordt om nooit te vergeten.

Website: https://www.centraalbeheer.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/centraalbeheer/
Twitter: https://twitter.com/centraal_beheer

Achtergrond commercial:
Deze film werd opgenomen in Miami Beach. De 'macho'-schipper heet in het echt Koz en zit onder de tatoeages. Deze zijn voor de shoot weg gepoederd. Zijn kapsel lijkt wellicht een beetje verzonnen, maar is toch echt van hemzelf. Voor de stunt werden een stuntman en -vrouw ingehuurd. Maar onze hoofdrolspeler en- speelster durfden het aan om het één keertje zelf te doen. Dit ging zo goed, dat het in de film is gekomen.

Over Centraal Beheer Achmea:
Centraal Beheer Achmea is landelijk bekend als de verzekeringsmaatschappij uit Apeldoorn. We zijn een van de grootste verzekeraars van Nederland en hebben rechtstreeks en persoonlijk contact met onze klanten. Wij bieden onze klanten zekerheid, gemak en duidelijkheid.

  • Category

  • License

    Standard YouTube License

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Loading icon Loading...

Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to