Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

Véradás szeptember 11. emlékére

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like U.S. Embassy Budapest's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike U.S. Embassy Budapest's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add U.S. Embassy Budapest's video to your playlist.

Uploaded on Sep 13, 2011

A szeptember 11-i terrortámadások tizedik évfordulóján az Amerikai Nagykövetség és a Magyar Vöröskereszt véradást szervezett az áldozatok emlékére, az amerikai Nemzeti Szolgálat és Emlékezés Napja alkalmából.


A Követség Facebook oldalán korábban közzétett felhívásra válaszolva közel nyolcvanan -- itt élő, vagy csak most Magyarországon tartózkodó amerikaiak és magyar állampolgárok egyaránt -- csatlakoztak a véradáson Kounalakis nagykövethez és a Követség számos munkatársához. Bombera Krisztina televíziós újságíró, a Magyar Vöröskereszt véradó kampányának egyik segítője is jelen volt az eseményen.

Az elkövetkező napokban és hetekben az amerikaiak tisztelegnek azok előtt, akik életüket vesztették a szeptember 11-i terrortámadásokban, és igyekeznek megtalálni a módját, hogy a szolgálat és emlékezés jegyében tegyenek valamit közösségeikért.

A budapesti véradást a Starbucks és a Burger King támogatta.

Információk:

http://hungarian.hungary.usembassy.go...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

The interactive transcript could not be loaded.

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Loading icon Loading...

Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to