IL
Upload

Loading...

This video is unavailable.

Enver Shaqiri (ELI) - Këngë patriotike

Like this video?

Sign in to make your opinion count.

Don't like this video?

Sign in to make your opinion count.

Want to watch this again later?

Sign in to add this video to a playlist.

Uploaded on Dec 11, 2008

Enver Shaqiri apo siç e njohim të gjithë në rrethinën e Tetovës ELI - është bilbili i këngës folklorike shqipe në trevat e Tetovës. Enver Shaqiri jeton dhe vepron në fshatin Dobrosht, Tetovë. Edhe pse ka një vokal të shkëlqyeshëm, ai për fat të keq nuk merret profesionalisht me muzikë, me që ka profesion tjetër. Zëri i tij i bukur ka magjepsur gjenerata e gjenerata të këtyre treva dhe ELI do të vazhdoj të mbetet ikona e këngës popullore shqiptare. Suksese ELI.

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Loading...

Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to