IL
Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

UCK -Feim dhe Bedrush Gashi Deshmor.wmv

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like adem gashi's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike adem gashi's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add adem gashi's video to your playlist.

Uploaded on Mar 9, 2010

Bedrush dhe Feim Gashi ishin formus dhe celulat e para te formimit dhe te zhvillimit ushatrak te Ushtrish Qlirimtare te Kosoves ne zonen e pashtrikut. Ata me pushk dhe me gjak ndryshuan ardhmerin e...
Bedrush dhe Feim Gashi ishin formus dhe celulat e para te formimit dhe te zhvillimit ushatrak te Ushtrish Qlirimtare te Kosoves ne zonen e pashtrikut. Ata me pushk dhe me gjak ndryshuan ardhmerin e KOSOVES. Ata bene histori, qe nuk do te shlyhet KURR,E VILOSEN ME GJAKUN E TYRE.

lAVDI E PREJETSHME TE DHITH DESHMOREVE TE KOMBIT SHQIPTAR.

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Loading icon Loading...

Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to