Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

Rrugetim civilizimi-historia e rrugeve te Shqiperise

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like Viron Roboci's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike Viron Roboci's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add Viron Roboci's video to your playlist.

Published on Dec 5, 2012

Nje prodhim i Net Vision Studio/Shtator 2012. Ky dokumentar trajton historine e rrugeve te Shqiperise nder shekuj qe nga rruga "Egnatia" deri tek "Rruga e Kombit" dhe eshte nje perpjekje e mire per promovimin e rrenjeve te identitetit kombetar. Historia e rruges eshte historia e vet qyteterimit te cilin pershkon, eshte nevoje komunikimi dhe tregues domethenes i identitetit te nje vendi. Shqiperia shpesh here promovon nje lloj nihilizmi ne lidhje me te shkuaren duke perbaltur ne kete menyre krenarine dhe vepren e madhe te nje vendi qe sikurse e provon vet historia, ka shume arsye per tu ndier i barabarte apo me dinjitoz se shumekush ne rajon dhe me gjere. Shikim te kendshem.

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

The interactive transcript could not be loaded.

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Loading icon Loading...

Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to