Upload
UOC - Universitat Oberta de Catalunya
3,905

Subscription preferences

Loading...

Loading icon Loading...

Working...

UOC - Universitat Oberta de Catalunya

El Doctor Google: quan la xarxa també diagnostica

471 views 1 month ago
Amb l'arribada d'Internet i les TIC, els malalts tenen un altre referent, un metge que cada cop serà més present en més pacients: el Doctor Google. Al voltant de la meitat dels usuaris de la xarxa ha cercat en algun moment una qüestió sobre la seva salut. Aquesta pràctica és positiva per a la praxis mèdica o negativa?

Manuel Armanyones, director del Màster Psicologia, Salut i qualitat de Vida.

Francesc Saigí, director Programa Màster Universitari en Telemedicina UOC

http://estudis.uoc.edu/ca/m...

http://estudis.uoc.edu/ca/m... Show less
Read more

Experiències UOC Play

Vegeu què diuen estudiants, professors i altres persones sobre l'experiència de formar part de la comunitat UOC.

Activitats a la Xarxa Territorial UOC Play

La Xarxa Territorial de la Universitat Oberta de Catalunya està formada per les prop de 20 Seus i els més de 50 Punts UOC de que disposa la Universitat arreu del territori.

Aquesta xarxa constitueix el principal espai de relació entre la Universitat i el territori, i és, a més, el vincle i el compromís presencial de la UOC.

La seva missió és difondre el coneixement que la Universitat genera, dinamitzar i recolzar la Comunitat Universitària de la UOC, i establir un diàleg amb la societat en general.

Aquí pots consultar l'espai web de la Xarxa Territorial al portal de la UOC.
http://territori.blogs.uoc.edu/

Sala de Premsa Play

Sala de premsa en català

UOC Alumni Play

UOC Alumni, la comunitat de graduats i graduades de la UOC, és un espai de coneixement, enriquiment personal i aprenentatge al llarg de la vida creat sobre una comunitat en xarxa, dinàmica i en creixement que utilitza les tecnologies de la informació i la comunicació.

Recerca i Innovació Play

L'Oficina de Suport a la Recerca i a la Transferència treballa per a donar resposta a les necessitats dels professionals que participen en l'activitat de R+D+i de la universitat.

UOC International Play

The UOC has a strong international presence thanks to its strategy of forging alliances with universities and research institutions in different countries.

These alliances are built on a foundation of respect for and acceptance of cultural and linguistic differences.

eLearn Center Play

L'eLearn Center (eLC) és el centre de recerca, innovació i formació en e-learning de la UOC.

Inspirat en un model de recerca en xarxa, a l'eLC facilitem el treball i la col·laboració entre equips, professionals i institucions de dins i fora de la UOC per cercar formes més innovadores de veure i sentir l'e-learning.

Aquesta xarxa d'experts respon a les necessitats i demandes de l'educació virtual, promou models i metodologies d'aprenentatge innovadores i millora la qualitat de la formació virtual.
http://www.uoc.edu/portal/catala/elearncenter/eLearn-Center/­el-centre/index.html

Recerca i Innovació Play

L'Oficina de Suport a la Recerca i a la Transferència treballa per a donar resposta a les necessitats dels professionals que participen en l'activitat de R+D+i de la universitat.
Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to