Upload
2,400

Subscription preferences

Loading...

Loading icon Loading...

Working...

theofficialnightmare

Trailer Nightmare Outdoor 2.0 in De Kuip in Rotterdam

1,654 views 1 month ago
TICKETS: www.nightmare.nl/tickets


1992 Is het jaar geweest dat Hardcore ontstond. Een aantal mensen in de toen opkomende housescene begonnen tracks te maken met hardere kicks en een hoger tempo. 'A Nightmare at the Park' was eind 1992 dus ook één van de eerste feesten die volledig om hardcore draaide! Het feest in de legendarische club Parkzicht was een groot succes en direct werd er gezocht naar een grotere locatie! Deze kwam er in de vorm van de Energiehal. Wat daarna gebeurde is geschiedenis.

Nightmare groeide uit tot een wereldwijd begrip en is dit altijd gebleven. Legendarische edities in Ahoy, Hoek van Holland en op de Binnenmaas hebben nog helemaal niet zo lang geleden plaats gevonden. Nightmare heeft altijd aan de top van de Hardcore scene gestaan.

Het legendarische instituut Midtown was de schepper van Nightmare en misschien wel van de hele hardcore scene. Het was ook even schrikken toen ze bekend maakten te stoppen met hun werkzaamheden. De verkoop van muziek was altijd hun 'core business' en iedereen weet dat dit op den duur gewoon ophield. Het was voor Midtown een belangrijke kwestie dat Nightmare bewaard zou blijven en in goede handen zou komen. Die nieuwe organisatie heeft goed gezocht naar een locatie die een versterkende werking zal hebben op het bekendste hardcore concept ooit. De conclusie was dat Nightmare als eerste een outdoor wilde en het liefst in Rotterdam!

Ineens was het idee daar. Alles viel op zijn plek: Nightmare Outdoor gaat naar Kuip! Na overleg tussen de organisatie, het stadion en de gemeente groeide het enthousiasme bij iedereen en bij deze wordt het dan bekend gemaakt! De eerste 1000 early-bird tickets waren binnen 1 uur uitverkocht!

De reguliere tickets kosten €44,95 en zijn te verkrijgen via www.nightmare.nl en alle Primera-winkels. Check hieronder de line-up en area's van Nightmare 2.0 Outdoor!

Main area

Paul Elstak
Promo
Ruffneck
Nosferatu
Bike
The Stunned Guys
Re-style
TommyKnocker
The Wishmaster
Nightmare All Stars
MC RuffianEnergiehal

Rotterdam Terror Corps (live)
Jones & Stephenson (live)
Scott Brown
Euromasters -- Waxweazle
Claudia Lancinhouse
Gijs (Demi Sec)
Placid K
Tango & Cash
Lunatic & Miss Hysteria
Dazzler
OCD

PRSPCT

Manu le Malin
Igneon System
Lowroller
Thrasher
Bryan Fury
Sei2ure
Detest
Sinister Souls
Angel
Animal Tag vs. Trackdriver
MC Dart

010 Classics

Yves Deruyter
Darkraver
Franky Jones
Stanton
Rotterdam Termination Source
Mike S
Reza
Ferry Salee
Lars
Psycko DJ
Alessandro Stasi
MC Alee Show less
Read more
Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to