Upload
570

Subscription preferences

Loading...

Loading icon Loading...

Working...

Mapa Net livestream

Mapa Net promo (HD)

1,187 views 2 years ago
Mapa Net / izrada-sajta@hotmail.com /
https://www.facebook.com/ma...

Livestreaming je emitovanje direktnog video prenosa događaja putem interneta. Emitovanje se vrši uživo, u realnom vremenu, i korisnik je u prilici da direktno prati događaj koji je u toku čak i na suprotnom kraju sveta.
Podržava Vašu potrebu za naprednom prezentacijom Vaših događaja, poslovnih i ostalih aktivnosti putem Interneta. Nudi niz pogodnosti za klijente koji žele jednostavna, efektivna i pristupačna rešenja za plasman svojih multimedijalnih sadržaja na internet.
Diferencirajte se od konkurencije i pokažite šta želite celom svetu. Ne propuštajte budućnost. Budite brzo i lako - odjednom svuda! Budućnost je stigla. Nije iznenađujuće što je moć direktnosti koju sa sobom nosi TV pronašla svoj put i do interneta. Više se ne dovodi u pitanje značaj internet video prisustva za organizacije svih vrsta i veličina.
Online video, sa svojom mogućnošću da privuče pažnju posetilaca koristeći i sliku i zvuk, čini da se vreme koje posetioc provodi na Vašem sajtu više ne meri desetinama sekundi, već desetinama minuta.
Online video postaje imperativ ukoliko ne želite da se Vaše internet prisustvo svede na nivo elektronske brošure. Nove tehnologije diktiraju novi pristup marketingu, brendingu i uslugama, i to mnoge uspešne organizacije širom sveta vrlo dobro znaju.

Livestreaming je emitovanje direktnog video prenosa događaja putem interneta. Emitovanje se vrši uživo, u realnom vremenu, i korisnik je u prilici da istovremeno vidi događaj koji je u toku čak i na suprotnom kraju sveta.
Livestreaming je različit od on-demand streaminga (streaminga po zahtevu) jer se kod ovog drugog emituje sadržaj koji je prethodno snimljen. Korisnik pristupu sadržaju u vreme u koje on želi bez download-a sadržaja. Najbolji primer on-demand streaminga je YouTube.

Postoje dve različite vrste livestreaminga. U prvom načinu, video sadržaj je dostupan direktno na sajtu i koristi softver koji je već inkorporiran u sam sajt. Kod drugog načina, gledaoci mogu da prate sadržaj samo kroz samostalni Media Player softver (kompjuterska aplikacija), a sajt im samo omogućava link kojim mogu da otvore video unutar softvera.
Korišćenje livestreaming prezentacije je upravo ono što će Vas izdvojiti od konkurencije i čime ćete načiniti krupan korak u budućnost.

Prenosi je optimizovan da se može pratiti i Flash plejeru Silverlight, QuickTime ,VLC, Safari (HTML5), iPhone/iPad/iPod touch, 3GPP (Android, Blackberry, Symbian, etc.), IPTV set-top boxes, game konzole (Wii, PS3 I drugi). Show less
Read more
URBAN BUG STAGE LIVE ! - VIDEO STREAM ON EXIT FESTIVAL 2012
EXIT is the biggest music festival in South Eastern Europe.
Urban BUG stage LIVE! - Video Stream on EXIT FESTIVAL 2012

URBAN BUG STAGE LIVE ! - VIDEO STREAM ON EXIT FESTIVAL 2011 Play

EXIT is the biggest music festival in South Eastern Europe.
Urban BUG stage LIVE! - Video Stream on EXIT FESTIVAL 2011 http://exitfest.org
http://exitmusic.tv
Zvuk 128kbps, 44KHz, Stereo.
Uzivo prenos sa Petrovaradinske Tvrdjave " Urban Bug stage ".
Livestream by Mapa Net & NiNet Co.
http://www.mapa-net.net/ office@mapa-net.net
http://www.ninet.rs/sr/

Urban Bug - Vodic kroz alternativnu kulturu
http://wwww.urbanbug.net
LIVE Audio/Video stream LOVE FEST-a 2012
THE LOVE FESTIVAL / OPEN AIR FESTIVAL / SERBIA-VRNJACKA BANJA-LETNJA POZORNICA

Video stream by Mapa-Net Company
http://www.mapa-net.net/ office@mapa-net.net

info@thelovefestival.org
http://www.thelovefestival.org/
http://www.twitter.com/LoveFest_VBanja
http://www.facebook.com/LoveFestVB
Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to