Upload
22

Subscription preferences

Loading...

Loading icon Loading...

Working...

mijnvakbond

Pensioenwebinar CNV-ABP

413 views 2 months ago
BCNV Publieke Zaak organiseerde vrijdag 11 april in samenwerking met pensioenfonds ABP een speciaal pensioenwebinar. Leden van CNV Publieke Zaak kregen exclusief de kans vragen te stellen over pensioenen. Kaderleden van CNV Publieke Zaak gingen in debat met een panel bestaande uit een afvaardiging van het ABP-bestuur, Jorick de Bruin (onderhandelaar in de Pensioenkamer namens CNV Publieke Zaak) en Eric de Macker (voorzitter van CNV Publieke Zaak). Show less
Read more

Vragen en antwoorden over CAO Verpleging, Verzorging, Thuiszorg, Kraamzorg 2012 - 2013 Play

Bekijk antwoorden op veelgestelde vragen zoals over de loonsverhoging, eindejaarsuitkering, contractomvang, roosters, onregelmatigheidstoeslag, topinkomens in de zorg, uitzendkrachten en het ZZP experiment.

Op donderdag 14 juni 2012 gaven Aaldert Mellema en secretaris / penningmeester Patrick Fey antwoord op vragen over de CAO VVT (looptijd 1 maart 2012 - 31 augustus 2013). Een speciale uitzending, live uitgezonden via www.mijnvakbond.nl voor wie werkt in de verzorging, verpleging, thuiszorg en kraamzorg.

De uitzending is zowel in zijn geheel te bekijken als in een korte versie. Tevens zijn er aparte video's van een aantal veelgestelde vragen en de bijbehorende antwoorden.

Meer weten over de CAO voor medewerkers in de (ouderen) verzorging, verpleging, kraamzorg en thuiszorg?
Kijk op http://www.mijnvakbond.nl/vvt
Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to