Upload
62

Subscription preferences

Loading...

Loading icon Loading...

Working...

Kooktpunt

Kenwood KM023 Major Titanium Megapack Keukenmachine | Kookpunt

25,430 views 2 years ago
http://www.kookpunt.nl/kenw...

De Kenwood Megapack, nu voor een megadeal!

De musthave voor iedere bakkoning(in): een keukenmachine met alles erop en eraan, zodat je minder tijd kwijt bent aan de grote klussen in de keuken en meer tijd hebt om te genieten van je eigen creaties. Met de Kenwood Major Titanium Megapack haal je de ultieme keukenrobot in huis. Deze mixer kan naast mengen, kneden en kloppen namelijk ook wegen, hakken, raspen, persen en malen. De bijgeleverde accessoires maken van dit apparaat de beste keukenhulp die je kunt wensen. Echt iets voor de ervaren thuiskok dus, maar zeker ook voor professioneel gebruik in de horecakeuken geschikt.
Kookpuntkok Els laat zien hoe je cupcakes maakt in de km 023. Een fluitje van een cent natuurlijk, want de Kenwood Megapack is één van de meest uitgebreide Kenwood keukenmachines. Naast de standaard bijgeleverde onderdelen zoals de deegklopper, K-klopper en ballongarde, bevat de Megapack een foodprocessor, multimolen, citruspers, vleesmolen, digitale keukenweegschaal, blender en flex-beater. Zo heb je zeven elektrische apparaten in één; ruimtebesparend dus en dankzij de strakke vormgeving een blikvanger in iedere keuken. Op alle onderdelen van de Kenwood Major Titanium Megapack geldt een garantie van 5 jaar.
Zelf cupcakes maken? Het is gemakkelijker dan je denkt, zeker met de Kenwood km023 Megapack binnen handbereik. Je koopt deze keukenmachine gemakkelijk en snel in de Kookpunt webwinkel en ontvangt je bestelling binnen twee werkdagen in huis. Show less
Read more
Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to