Upload
1,341

Subscription preferences

Loading...

Loading icon Loading...

Working...

Het BLØF-archief

BLØF kijkt terug, aflevering 38: Finale

3,083 views 1 year ago
In de allerlaatste aflevering van 'BLØF kijkt terug' vechten Bas Kennis, Peter Slager en Paskal Jakobsen voor hun slotnummer.

'BLØF kijkt terug' is een project van het BLØF-archief. In wekelijkse afleveringen kijken de bandleden van BLØF terug naar bijzondere, belangrijke of opmerkelijke optredens en fragmenten uit hun 20-jarige carrière.

© Het BLØF-archief, 2012 Show less
Read more

BLØF kijkt terug: Serie 1 Play

'BLØF kijkt terug' is een nieuw project van het BLØF-archief. In wekelijkse afleveringen kijken de bandleden van BLØF terug naar bijzondere, belangrijke of opmerkelijke optredens en fragmenten uit hun bijna 20-jarige carrière.

Exclusief: Documentaire De Achterkant: BLØF in het theater Play

Op 16 maart 2009 was het BLØF-archief backstage bij BLØF voor een wel heel bijzonder doel: het opnemen van een echte fandocumentaire. Met vragen van fans (en van ons natuurlijk) gaven ze een kort interview, maar ook tijdens de soundcheck en andere backstage-bezigheden werd er gefilmd. Hier is dan eindelijk het resultaat te zien.

In deze korte documentaire krijg je antwoord op vragen als: Wat eet BLØF op tour?, Waarom werd Vreemde Wegen nooit een single? en kom je te weten waarom Luchtbel vrijwel nooit gespeeld wordt. Je ziet een aantal nummers in de speciale theatertour-versie en natuurlijk wat backstage ongein.

Veel plezier bij het bekijken van deze documentaire!

Het BLØF-archief

(c) Het BLØF-archief, 2009
Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to