Upload
455

Subscription preferences

Loading...

Loading icon Loading...

Working...

VERBALISTS

Skole stranih jezika, TV spot jezičke mreže Verbalisti

5,498 views 3 years ago
http://verbaliststravel.com (in English)
http://verbalisti.com
http://www.facebook.com/ver...
No matter how old you are - we have the language course that's just right for you.

Enroll language study abroad with Verbalisti and enjoy the excitement, flexibility and dependability of the accredited organization and leading European language network - experience the language travel at its best!

Verbalisti (Verbalists), the largest language network in the South Eastern Europe, is about connecting people to the power of languages and joy of journeys that inspire, surprise and entertain. Verbalisti is a brand of Prodirekt, which is a certified representative and partner of prestigious schools and colleges in world renowned university centers. We are the only foreign language educator and consultancy in the Southeast Europe to earn the accreditation from the two European leading language education associations -- English UK and German ICEF.
____________________

Postanite deo Verbalista, razmenite svoja iskustva i želje, zabavite se i upoznajte nove prijatelje. Verbalisti su društvena jezička mreža i robna marka kompanije Prodirekt, koja je predstavnik i partner elitnih koledža i škola u svetu. Koledži s kojima sarađujemo prošli su našu strogu selekciju. Svaku školu smo posetili, upoznali se s njenim nastavnim kadrom, programima i metodama, razgovarali sa polaznicima, prisustvovali časovima i pregledali ponuđeni smeštaj. Upravo zato mi možemo da vam pomognemo da odaberete kurs, koledž i smeštaj koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Sarađujući sa nama, vi direktno sarađujete sa koledžom koji organizuje nastavu u inostranstvu. U svojstvu ovlašćenog regionalnog zastupnika, a u pojedinim slučajevima i ko-autora, jezičke programe nudimo po istim cenama kao i same škole http://verbalisti.com/progr...

Sigurnost i podrška polaznika tokom školovanja u inostranstvu su najvažniji, naročito kada su mladi u pitanju. Zato sve grupe tinejdžera u organizaciji Verbalista putuju u pratnji iskusnog profesora koji brine o njima tokom boravka u inostranstvu. Upoznajte se s našim vođama grupa na http://verbalisti.com/o-nam...

Verbaliste predvode osobe s dugogodišnjim iskustvom u obrazovanju i međunarodnom poslovanju. Iskustvo koje smo stekli na visoko rukovodećim položajima u vodećim svetskim korporacijama dragoceno je u davanju saveta poslovnim ljudima u kom pravcu i na koji način da nastave da razvijaju svoju karijeru. Saznajte više o osnivačima i koordinatorima društvene mreže Verbalisti na sledećem linku http://verbalisti.com/o-nam... Show less
Read more

Speak your mind! Play

Actors, musicians, leading professionals and many other distinguished people are also members of the social communication and language network Verbalisti. Here you can find out what they have to say about languages, communication skills and travel experiences.
____________________________________________________________­___________

Glumci, muzičari, vodeći poslovni ljudi i druge javne ličnosti takođe su deo društvene komunikacijske i jezičke mreže Verbalisti. Predstavljamo njihove stavove, mišljenja i diskusije o jezicima i komunikacijskim veštinama, kao i iskustva sa proputovanja.
____________________________________________________________­___________

Актери, музичари, водечки бизнис луѓе и други јавни личности се исто така дел од друштвената, комуникациска и јазична мрежа Вербалисти. Ви ги претставуваме нивните ставови, мислења и дискусии во врска со јазиците и комуникациските вештини, како и нивните искуства со патувањата.

HIT LISTA VERBALISTA - What is your favorite song? Play

Komunikacijska i jezička mreža Verbalisti http://verbalisti.com
Svoje predloge šaljite na urednik@verbalisti.org
Svake nedelje biramo pesmu koja će se pojaviti kao hit na Verbalisti Facebook strani i u emisiji Automedija koja se emituje na radio Novostima i tridesetdve nacionalne i regionalne radio stanice u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Ako imate neku interesantnu priču ili uspomenu vezanu za omiljenu pesmu za koju glasate, a voleli bi da se čuje za nju, pošaljite nam je a mi ćemo nazanimljivije komentare takođe objaviti.
Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to