Upload
140

Subscription preferences

Loading...

Loading icon Loading...

Working...

Toolspecial

Toolspecial | Redline Smoke Pro

1,463 views 11 months ago
Redline Smoke Pro diagnose apparaat detecteert snel en gemakkelijk lekkages in diverse systemen, zoals in het vacuümsysteem, inlaat en uitlaattraject en aircosysteem, door onschadelijke rook te produceren.

Verkrijgbaar in een standaard versie (art. TECH-MATE) en uitgebreide versie (art. TOTAL-TECH) welke een regelventiel bevat waarmee de hoeveelheid afgegeven rookt gereguleerd kan worden en een manometer waarop de druk en vacuümterugloop afgelezen kan worden.

De Smoke Pro wordt geleverd inclusief accessoires en handleiding.

Voor meer informatie: http://www.toolspecial.com/... Show less
Read more

Hazet - Geniaal gereedschap Play

HAZET werd opgericht in het jaar 1868 door Hermann Zerver. De etiketnaam „HAZET „ gereedschap heeft zijn wortels in de initialen van de stichter, „H „(Ha) voor Hermann en „Z „(ZET) voor Zerver. HAZET Gereedschap is reeds in de vijfde generatie in de familie. In meer dan 100 landen wordt HAZET Gereedschap gedistribueerd met ervaren partners zoals Toolspecial met vele jaren ervaring.

Banden gereedschap Play

Toolspecial levert uiteraard ook een ruim assortiment aan banden gereedschap van o.a. de topmerken: Omega, Hazet, Gaither, Monroe, PCL etc. Meer informatie vindt u op http://www.toolspecial.com

Vloeibaar gereedschap Play

Toolspecial levert een assortiment vloeibare gereedschappen en toebehoren voor de automotive sector. Dankzij een uitgebreid dealernetwerk kan Toolspecial in de gehele benelux leveren. Toolspecial levert o.a. Topmerk Valvoline. Meer informatie vindt u op http://www.toolspecial.com
Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to