Upload
32,014

Subscription preferences

Loading...

Loading icon Loading...

Working...

The Partysquad

The Partysquad & Punish feat. Adje - Rijden Tot De Morgen Komt

84,417 views 1 month ago
Directed and Produced by Kwartvoorhalf and Oxford House.

Artwork by Ben de Boef

Download gratis 'Rijden Tot De Morgen Komt' op onze Soundcloud: https://soundcloud.com/thep...

Written by R.Fernhout, J. Leembruggen, J. Simons
Produced by R. Westra, R.Fernhout, J. Leembruggen
Vocals: R.Fernhout, J. Simons

Special thanks to: Feest DJ Ruud, Menthal Theo, Darkraver, TopNotch of course Fl├╝gel!

http://www.thepartysquad.com
http://www.twitter.com/thep...
http://www.facebook.com/the...
http://www.youtube.com/thep...

http://www.facebook.com/djp...
http://www.soundcloud.com/d...
http://www.instagram.com/dj...
https://twitter.com/DJPunishNL

Hot off the press!

Happy hardcore sounds mixen met hedendaagse trap? Sure, waarom niet! The Partysquad, DJ Punish en rapper Adje hebben de handen ineen geslagen met Citta Club Amsterdam om een anthem te produceren. Met hun track "Rijden Tot De Morgen Komt" waan je je af en toe weer volop in de mid-90's waarin Gilera Citta's het straatbeeld bepaalden. The Partysquad kennen we allemaal van klassieke tracks als Wat Wil Je Doen, Ik Ga Hard en maar ook de collabs met Major Lazer en hun nieuwe single met niemand minder dan M.I.A.; Double Bubble Trouble. DJ Punish, bekend van producties voor Diplo en samenwerkingen met o.a. Tiesto en Chuckie is ook van de partij en om het af te maken dropt Amsterdam's enige echte "hele meneer" Adje nog een paar harde lines.

Nu vraag je je waarschijnlijk af wat in hemelsnaam Citta Club Amsterdam (kortweg CCA) dan wel niet is? CCA is letterlijk een club voor fervent Citta rijders in Amsterdam. De grondleggers van dit creatieve platform zijn REMBRAND en Kwartvoorhalf. Het intitiatief is begonnen als komische ode aan de Gilera Citta en de lifestyle die daaraan vastkleeft. Het begon in 2013 met founders Thijs van der Lee en Arthur Manduapessy die dagelijks op hun Citta's aan het raggen waren en daarmee een groeiende groep likeminded jongens inspireerden om zich aan te sluiten en een cluppie te vormen. Inmiddels bestaat CCA uit ongeveer 25 man en worden er wekelijks ritjes gemaakt door Amsterdam.
Members van CCA zijn o.a. superstar dj FS Green (bekend van zijn Watch Out For This "Bumaye" collab met Major Lazer), Ruben van The Partysquad, TNO (Katja Schuurman/Appelsap), tattoo artist Ben de Boef, fotograaf Patrick Ebu-Mordi, Nick James dj van Adje / Sloddervosgang en over-all icoon, garage dj, president van de CCA en burgemeester van de amsterdamse straat; Melly Mel. CCA bevat dus meerdere creatieve stromingen, maar wat alle mannen gemeen hebben is hun absolute voorliefde voor de Citta. Met het uitkomen van Rijden Tot De Morgen Komt kan hun anthem en gedachtengoed alleen nog maar bekender worden.
Oftewel, Citta rijders worldwide, verenig u en zorg er samen met CCA voor dat het monster van weleer zijn welverdiende comeback in het straatbeeld maakt. In de video krijgt de CCA backup van legends als The Darkraver en Mental Theo, maar ook van hedendaagse toppers als FeestDJRuud. De track primeurt donderdagavond bij Daily Noise op Xite en zal vanaf vrijdag de 13e(!) te downloaden zijn via de social media kanalen van The Partysquad (powered by Top Notch) Show less
Read more
Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to