Upload
3,232

Subscription preferences

Loading...

Loading icon Loading...

Working...

Daveti Islam

Dr.Shefqet Krasniqi PëR Xhaminë në Lagjen Kalabria

20,443 views 9 months ago
REAGIM NDAJ GAZETES EXPRESS QE SHPIF NDAJ HOXHES DR.SHEFQET KRASNIQI

Iniciativa e Davetit ''DAVETI ISLAM'' ka postuar me datën 12.10.2013 një video mendim të Hoxhës Dr.Shefqet Krasniqi në lidhje me mos lejimin e ndërtimit të Xhamisë në lagjen Kalabria (ish Veternikë).

Video ku flet Hoxhë Krasniqi është titulluar me një titull shpifës edhe injorant ''Shefqet Krasniqi mallkon

Shaip Mujën dhe Komandantët''.
http://gazetaexpress.com/?c...

Në Video Hoxha asnjëhere nuk e ka përdorur mallkimin as ndaj Shaip Mujës as ndaj Ismet Beqirin e as ndaj Komandantëve ku edhe ju vetë mund ta ndëgjoni këtë video dhe ta vërtetoni se a ka mallkim:
http://www.youtube.com/watc...

Ne si Iniciativa ''DAVETI ISLAM'' reagojm ndaj Gazetes Express duke u bër thirrje të mos shpifin, të tregohen profesjonist edhe gazatarë të shkolluar që dinë të dallojn se çka është mallkimi, dhe të mos tregohen injorant, analfabet, të mos shpifin për gjëra që nuk i njohin.

Apo ndoshta kjo gjë bëhet me qëllim të njëlloset emri i Hoxhës Dr.Shefqet Krasniqi, Ne ju bëjm me dije se qysh tani keni dështuar sepse ''ATË QË E NGRIT ZOTI S'KA KUSH QË E POSHTRON, EDHE ATË QË E KA POSHTRUE ZOTI S'KA KUSH QË E NGRIT'', dhe me këtë shkrim edhe me këto ide ju tregoni se jeni Anti-kombëtar, Anti-Islamista larg realitetit dhe mllefin ndaj Islamin mudoheni me injorancë ta shprehni gjë që nuk mendojm se është në etiken gazetareske kjo mënyr e të shprehurit (gjithçka çka është Islame juve u pengon) nëse dini se çka është Etika.

Deputeti Shaip Muja dhe shumë nga komandantët tjer (ndoshta edhe ju) janë Muslimanë po të njëjtës fe me Dr.Shefqet Krasniqin (me Hoxhë e Namaz Varrosëni) që me Islam ndalohet Mallkimi i vëllaut, Hadith:

Samura ibën Xhundubi (Allahu qoftë i kënaqur prej tij!) se i Dërguari i Allahut, alejhi selam, ka thënë: "Mos e mallkoni njëri-tjetrin me mallkim të Allahut, as me zemërim të Allahut, as me zjarrin e Xhehennemit!" Në një transmetim tjetër thotë: "As me zjarr!"
[Shënon Tirmidhiu dhe ebu Davudi]

Zoti ka dasht që rinia Kosovare po vedisohet me Islam,Puna në Youtube dhe faqe tjera po jep efektin e vetë dhe jo vetëm kjo por edhe shumë video të tjera ndoshta ju pengojn (rasti me Hoxhën Irfan Salihu dhe Deputetin Gëzim Kelmendin) Po koha po ecën në favorin tonë edhe ajo Xhami edhe shumë Xhamia tjera do të ndërtohen me lejen e Allahut në Prishtinë edhe në tër Kosovën deri në ditën e gjykimit JO PËR INATI TUAJIN APO TË DIKUJ TJETËR, POR VETËM PËR KËNAQËSIN E ZOTIT.

Këshilla jonë për ju është: Para se të shkruani për Islam këshillohuni me ndonjë Hoxhë edhe i kuptoni më mirë gjërat edhe dilni sa më të vërtet në informatat e juaja.


Iniciativa ''DAVETI ISLAM'' 13.10.2013
www.davetiislam.com Show less
Read more
Na vizitoni Online 24h -
Në Portalet: http://www.davetiislam.com
&
http://www.infoislame.com
Na vizitoni në Radio- Daveti- islam. Online 24h -
Portalet: http://www.davetiislam.com
&
http://www.infoislame.com
Na vizitoni Online 24h -
Në Portalet: http://www.davetiislam.com
&
http://www.infoislame.com
Tel. +386 (0)49 428 583
Radio- Davetiislam Online 24h

http://www.davetiislam.com

http://www.infoislame.com
Radio- Davetiislam Online 24h - http://www.davetiislam.com & http://www.infoislame.com -FaceBook: http://www.facebook.com/pages/Daveti-Islam/180785618610836 & http://www.facebook.com/pages/Info-Islame/248607055203657 -YouTube : http://www.youtube.com/user/MrDaveti?feature=mhum -Twitter http://twitter.com/Davetiislam
Përhape për hir të Allahut, InshAllah shpërblehemi së bashku...
Radio- Davetiislam Online 24h - http://www.davetiislam.com & http://www.infoislame.com
Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to