Upload
157

Subscription preferences

Loading...

Loading icon Loading...

Working...

LOrealParisHU

Játsz és nyerj a Casting Crème Gloss-szal!

173 views 3 weeks ago
Legyen tiéd az 500 000 forint értékű ruhavásárlási utalvány! Változtasd meg hajszíned a Casting Crème Gloss-szal, bulizz a barétnőiddel, fotózkodj és nyűdözd le Palvin Barbit! Regisztrálj most a www.mycasting.hu oldalon! Show less
Read more

Hogyan csináld? Play

Ide gyűjtöttük össze a L'Oréal Paris-val kapcsolatos sminkekkel, haj- és arcápolással kapcsolatos tippjeinket. Kérdésed van? Szeretnéd megtudni, hogy melyik videóban milyen L'Oréal Paris termékeket használtunk? Megtalálhatsz minket a facebook.com/LorealParisHungary címen, ahol szívesen segítünk mindenkinek!

Smink Play

Hétköznapi és ünnepi sminkek, egyszerű és különleges megoldások. Itt minden ezekkel kapcsolatos L'Oréal Paris termékről megtalálhatod a videókat. Kérdésed van? Megtalálhatsz minket a facebook.com/LorealParisHungary címen, ahol szívesen segítünk az haj- és arcápolás tekintetében is!

Hajápolás Play

Hajfestés, hajápolás, hajformázás. Itt minden ezekkel kapcsolatos L'Oréal Paris termékről megtalálhatod a videókat. Kérdésed van? Megtalálhatsz minket a facebook.com/LorealParisHungary címen, ahol szívesen segítünk az arcápolás és a sminkelés tekintetében is!

Arcápolás Play

Nappali- és esti krémek, hidratálók, ránctalanítók és egyéb arcápoló krémek. Itt minden ezekkel kapcsolatos L'Oréal Paris termékről megtalálhatod a videókat. Kérdésed van? Megtalálhatsz minket a facebook.com/LorealParisHungary címen, ahol szívesen segítünk az hajápolás és a sminkelés tekintetében is!
Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to