Upload
144

Subscription preferences

Loading...

Loading icon Loading...

Working...

AjuntamentSantBoi

Reconeixement a l'esport santboià temporada 13/14 (Canal Ajuntament Sant Boi)

155 views 5 days ago
En l'acte oficial de reconeixement a la temporada 2013-2014 de l'esport santboià, que ha tingut lloc el 2 de juliol al Parc de la Muntanyeta, 33 equips de la ciutat i 84 esportistes a títol individual han rebut guardons de mans de l'alcaldessa, Lluïsa Moret, i la regidora d'Esports, María Antonia Barragán. El periodista Jordi Robirosa ha presentat l'acte, que ha comptat amb la presència de més de 700 persones.

En el seu parlament, l'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, ha dit que "és un acte de reconeixement a les persones i entitats que feu possible dia a dia a la nostra ciutat que la pràctica esportiva sigui alguna cosa més perquè està vinculada a valors imporants que tenen a veure amb l'esforç, el treball en equip, el joc net i la solidaritat."

Mèrits individuals

En l'apartat individual, cal destacar èxits com la victòria de Marta Garcia-Miquel al campionat d'Espanya de pentatló modern, el setè triomf consecutiu del genet Pau Dorca al campionat d'Espanya de treck, la participació de Javier Delgado Osorio a la semifinal del Campionat del Món Juvenil d'Atletisme en la prova dels 400 m tanques, la classificació de Javier Hinojosa per a l'Olimpiada júnior de gimnàstica o la victòria de Souhaib Essabban Saban a les proves de 50 esquena i 100 esquena del Campionat d'Espanya de natació adaptada en categoria júnior.

Joana Rosha estat subcampiona d'Espanya sots-10 d'escacs i Rubén López , campió de la Copa d'Espanya sènior de gimnàstica. Pau Lana ha aconseguit situar-se segon en el rànking estatal dels 100 m braça en categoria aleví, Marc Quílez ha aconseguit el subcampionat d'Espanya júnior amb la selecció catalana de pàdel, Judith Corachán ha quedat subcampiona d'Espanya absoluta en triatló de mitja distància i Mari Carmen Sequedo ha aconseguit classificar-se, amb la selecció espanyola, per jugar el Mundial femení de rugbi. Cal destacar també les victòries al Campionat d'Espanya de pentatló modern de Joaquim Pastor (cadet), Ainhoa Escolano (aleví) i Oriol Rutllan (aleví) i el subcampionat d'Espanya de duatló cros de Montse Cinca en la categoria de veterans (45-49 anys) .

Èxits dels equips

Pel que fa als equips, el Club de Beisbol i Softbol Sant Boi ha estat campió d'Espanya en la categoría aleví mixte (amb màquina de llançar) i en la categoria cadet femenina i subcampió en softbol juvenil femení. El Club Gimnàstic Sant Boi ha guanyat la Copa d'Espanya en les categories sènior i benjamí. I la Unió Esportiva Santboiana ha aconseguit el Campionat d'Espanya juvenil i el subcampionat en categoria cadet. També el sènior femení del Club Petanca Sant Boi ha aconseguit el Campionat d'Espanya.

Accions d'especial interès esportiu

Durant l'acte, també s'ha reconegut la tasca de diverses entitats que realitzen accions d'especial interès social i esportiu: Consell Esportiu del Baix Llobregat -Programa Juga Verd Play- (valors educatius), Fundació Marianao -Programa Vente Pa'Ka- (integració), Club Petanca Unión Casablaca , Tots som Santboians i AE Club Natació Sant Boi (persones amb discapacitats i promoció esportiva), Futbol Club Santboià i Centre Recreatiu Ciutat Cooperativa (esport femení) i Club Escacs Sant Boi (promoció internacional de la imatge esportiva de la ciutat). Show less
Read more

Tricentenari a Sant Boi Play

L'estreta relació amb la figura del conseller en cap de Barcelona, Rafael Casanova (que va estar casat amb una pubilla santboiana i les seves restes es troben a l'esglèsia de Sant Baldiri) ha fet que Sant Boi sigui Ciutat del Tricentenari i un dels 10 municipis catalans que celebren d'una manera especial aquest esdeveniment dins la Ruta de 1714.

Salut Mental Play

La ciutat de Sant Boi ha fet de la salut mental una aposta estratègica que es basa en la convivència històrica amb les malalties mentals. El Clúster de Salut Mental de Catalunya , constituït el mes de gener de 2013, és el principal fruit d'aquesta aposta. 26 institucions, empreses, universitats i centres d'assistència amb interessos comuns hi treballen per generar noves eines per a la investigació, l'ensenyament i el guariment de les malalties mentals i millorar l'ocupabilitat de les persones afectades.

Ciutats Defensores dels Drets Humans Play

L'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, la Comissió Catalana d'Ajuda als Refugiats, l'Institut de Drets Humans de Catalunya amb la participació d'altres municipis catalans volen donar a conèixer la feina dels defensors i defensores els drets humans, ajudant a conscienciar a la ciutadania de les ciutats participants sobre la necessitat d'integrar la defensa dels drets humans en la nostra tasca quotidiana.
Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to