Upload
797

Subscription preferences

Loading...

Loading icon Loading...

Working...

Aegon Nederland

Tv-commercial Aegon Wonen (hypotheek)

16,830 views 4 months ago
Of je nu je eerste huis koopt, gaat verhuizen of wilt verbouwen - er verandert dan veel in je woonsituatie. Wat kun je lenen als starter? Kun je de verbouwing financieren uit de hypotheek? Wat zijn verplichte verzekeringen bij een koophuis?

Via handige tips, slimme rekentools en concrete antwoorden laat Aegon zien: als je goed inzicht hebt in je financiële situatie is er vaak meer mogelijk op woongebied dan je denkt.

Wil je meer weten of heb je ook een woonvraag? Kijk op aegon.nl/wonen.

Bedenk je toekomst Show less
Read more

Aegon Roei TV Play

Aegon is hoofdsponsor van de Koninklijke Nederlandse Roeibond (KNRB). Wij zien heel veel perspectief in de roeisport en haar beoefenaars. Roeiers presteren al sinds 1924 zeer goed op het hoogste Olympische niveau. Gemeten in aantal Nederlandse Olympische medailles is roeien, met 27 medailles, de nummer 5 sport in Nederland. Daarbij verwachten we de komende jaren ook in de breedte een enorme groei van de sport. Een stap in het groter maken van het roeien is de WK Roeien in 2014 op de Bosbaan in Amsterdam. Ook aan dit aansprekend roei-evenement heeft Aegon zich als sponsor verbonden.
Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to