Added: 2 years ago
From: artemiselene
Views: 3,733
Sort by time | Sort by thread (beta)

Link to this comment:

Share to:

All Comments (93)

Sign In or Sign Up now to post a comment!
  • Η μουσική υπόκρουση είναι πολύ καλή...γνωρίζει κάποιος ποίου συνθέτη είναι; Ο τίτλος του;

  • Δεν ήρθες να κάνεις διάλογο αλλά να ειρωνευτείς 

    γι' αυτό μας αποκάλεσες εθνίκια και

    φασίστες, οπότε να πας να παίξεις αλλού

    τη θιγμένη παρθένα!!!

  • Η πλακα ειναι οτι τα εθνικια προσπαθουν να αποδειξουν την δηθεν καταγωγη του κομμουνισμου απο τους εβραιους,οταν οι πρωτοι κομμουνιστες ηταν ο Ρομπ Οουεν και ο Σαρλς Φουριε.Λυπαμαι εθνικια,πααααααααλι μαλακια ειπατε.καληνυχτα φασιστακια.

  • @faoust21

    Αλλά η μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι τα

    ψευτικουλτουριάρικα κοκκινοφασιστάκια

    που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους

    πάντα μπαίνουν με ύφος χιλλίων

    καρδιναλίων να μας "διαφωτίσουν" για τα

    "αγαθά" του κουμουνισμού και τους

    "ανιδιοτελείς" πρωτεργάτες του...

  • λυπάμαι

    άπλυτε κανείς δεν ενδιαφέρεται για τις

    μαλακίες σου...τράβα να παίξεις τον

    προφέσσορα εκεί που σε παίρνει!!!

  • τι λες μωρη μαλακισμενη;ξερεις ποιος ειμαι και ξερεις αν εχω δουλεψε μια μερα ή οχι;αι φτυστα τα μπουτια σου μωρη να κανουμε τσουληθρα που θα μιλησεις κιολας.Εγω φταιω που εσυ εισαι ασχετη;;;ΦΟΥΡΙΕ ΚΑΙ ΟΟΥΕΝ!!!ΟΧΙ ΜΑΡΞ!ΦΟΥΡΙΕ!!!ΖΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝ­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!

  • @faoust21

    @faoust21

    Γιατί σκούζεις μωρή σαν τη γουρούνα?

    Ξέχασα, δεν σας αρέσει ο αντίλογος

    σε σας τους δημοκράταρους γι' αυτό κάνεις

    σαν την κραγμένη που της πήραν

    την ψωλή από το χέρι...αααχαχαααα!!!

  • Αν δεν γουστάρεις το κράξιμο ας μην μας

    έβριζες...και επαναλαμβάνω...δεν μας

    ενδιαφέρουν οι μαλακίες σου..αααχαχαχαααα!!!

  • γιατι το "δεν εχεις δουλεψει ουτε μια μερα" οταν απευθυνεται σε καποιον που δεν τον ξερεις δειχνει οτι απλα δεν εχεις επιχειρηματα αρα δεν μπορεις να κανεις και διαλογο.αλλα ποτε μαθαν τον διαλογο τα αρχιδια του χιτλερ;

  • @faoust21

    Δεν ήρθες να κάνεις διάλογο αλλά να ειρωνευτείς

    γι' αυτό μας αποκάλεσες εθνίκια και

    φασίστες, οπότε να πας να παίξεις αλλού

    τη θιγμένη παρθένα!!!

  • @faoust21

    Χαχαχαααα...ενώ τα αρχίδια του Στάλιν την

    κατέχουν καλά την τέχνη...

    Εσύ μπήκες βρίζοντας και συνεχίζεις να

    βριζεις...με ξέρεις, και με αποκάλεσες

    φασίστα και αρχίδι του Χίτλερ?

    Αλλά είπαμε, απαγορεύεται ο αντίλογος!!!

  • wraia ola auta re paidia...alla de mou lete,

    egw pou doulevw se supermarket kai pernw 680€ to mina kai doulevw 8wro, auto th'allaksei pote?

    apo kei kai pera, poios einai evraios kai ti kanei o evraios de mas afora...

  • vrikes tipota na antikrouseis auta pou eipa... ta comment pou esvises....

  • Δεν μπήκα καν στο κόπο να ψάξω γιατί πολύ απλά δεν με ενδιαφέρουν αυτά που είπες!

    Ακόμα περιμένω να μου εξηγήσεις τι εννοούσες με την "χαζοπροφορά" μας!!!

  • pote eipa gia ti xazoprofora sas ?

  • Πήγαινε πίσω μερικές σελίδες στο κανάλι σου και θα θυμηθείς τα σχόλιά σου!!!

  • etsi opos ta les tha gyriso ekatontades selides mexri na ta vro.... koita na deis...

    den ithela na sas prosvalo.. alla ksekovete apo ta ellinika,... allo na milas kypriaka... ki allo na kalamarizeis...

    gia na po oti eipa... kapoios malakas tha eipe kati gia to match anorthosis olympiakou... kai tou ta eipa xima...

    ktypa mia frapa... i zoi einai orea ...

  • den maresei na afellinizo.. alla tha mou arese poly na itan ellines oi souliotes.... den leo me siougria itan ellines... oute me sigouria itan albanoi.... na maste dikaioi...

  • Αφού δεν σ'αρέσει να αφελληνίζεις, τότε σταμάτα να το κάνεις, γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να κάνεις κακό στον αγώνα μας εναντίων του ανθελληνισμού με το να βάζεις βούτυρο στο ψωμί των εχθρών μας.

  • Η ιστορία δεν αλλάζει όσο και αν το θέλουν οι εχθροί μας, οι Αρβανίτες, Σουλιώτες, Βλάχοι..κλπ ήταν και θα είναι πάντα Έλληνες και όταν σιγουρευτείς πια για την Ελληνικότητά τους μπορείς να ξαναποστάρεις στο κανάλι μου και τα βίντεό μου.

  • Και δεν μου εξήγησες ακόμα τι εννούσες με την "χαζοπροφορά" των Ελλαδιτών!!!

  • Αιντε και ξανά τα ίδια, για χαλάρωσε λίγο Ρε κοσμά... Εκμεταλεύτηκαν οι Αλβανοί την άγνοια σου και σου γέμισαν το μυαλό με χίλιες δύο ανοησίες και ασυναρτησίες!

  • Πέστα βρε Μαιράκι γιατί μου έχει ανεβάσει την πίεση στο 22 με τις μαλακίες που λέει... είναι σαν να μιλάω με τον crusmetal!!!

  • Επικόμαχε σταμάτα να σπαμάρεις το βίντεό μου με μαλακίες και κουμουνιστική προπαγάνδα...αν ήθελα τη γνώμη σου θα σου τη ζητούσα!!!

  • tora giati me krazeis? den mporo na katalabo... kai den mou ekanes reply... postares etsi apla tin apantisi sou ...

    exeis kati na antikrouseis auta pou leo ?

  • Αυτά που παρέθεσα στο βίντεο πρόερχονται από την παρουσίαση του βιβλίου "Επιχείρηση Κόκκινος Ιούδας" το οποίο έχει τεκμηριωμένες πηγές. Αν είχες και συ το ίδιο θα τις παρέθετες αντί να με κριτικάρεις με ύφος χιλίων καρδηναλίων.

  • Υφάκι στο κανάλι μου και στα βίντεό μου δεν ανέχομαι από κανέναν!!! Και εσύ έχασες το προνόμιο να λες ότι θες από τη στιγμή που έγραψες ότι εμείς οι Ελλαδίτες έχουμε χαζοπροφορά και ότι είμαστε αλβανοί!!!

  • Γι' αυτο θα στο πω μια φορά...τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία, δεν με ενδιαφέρει πλέον η γνώμη σου!!!

  • :)))))))))))))

    tha se kano na glykaneis ...

  • se pirakse pou oi arvanites kata ta psitevo mou einai albanoi?

    kala ta epitheta tous i arvanitiki glossa tous? ego ksere arvanitis egrapse oti ta arvanitika einai albanika... ego vazo kato ton egoismo mou... kai den afino ton ethnikismo na me tyflonei... oxi pos den eimai ethnikistis... ki an eistai albanoi... to thema einai genealogiko ... allo to pos niotheis esy... kai pros pliroforia sou... katagomai apo to kranidi ... eimai kai elladitis ... apo ton pro pro pro pro pappo mou ton kosma

  • Ο γνήσιος Αρβανίτης θα σε σφάξει στο γόνατο αν τον αποκαλέσεις αλβανό.

    Ο γνήσιον Αρβανίτης δεν θα αποκαλέσει ποτέ τον εαυτό του αλβανό, το θεωρεί υποτιμιτικό.

  • Μόνο αλβανός που παριστάνει τον Αρβανίτη θα πει ότι είναι αλβανός και ότι τα αρβανίτικα είναι αλβανικά.

  • Ρώτα τον Bourimiri και την Νεφέλη Δανάη να σου πουν για την πραγματκή καταγωγή των Αρβανίτων, το κατέχουν το θέμα καλύτερα αντί να

    βγαίνεις και αν ποστάρεις ανυπόστατα, ανιστόριτα και άκρως προσβλητικά πράγματα για μας.

  • Γιατί με την ίδια λογική μπορώ να πω ότι και όλοι οι κύπριοι είναι τούρκοι, άραβες, σιμίτες...κλπ

  • min afinete ton ethnikismo na sas tyflonei .. ego exo akousta akomi oti kai to souli ... einai albaniki lexi...

  • Στο ξαναλέω αυτά που γράφεις είναι ανιστόριτα και ανυπόστατα και προπαγάνδα των αλβανών και των θολοκουλτουριάριδων που εσύ την έχαψες στο ακαίραιο...Οι Σουλιώτες πάλεψαν για την ελευθερία της Ελλάδας οι τουρκαλβανοί όπως ο Αλί πασάς τους κατέστρεψε!!!

  • kai oi uioi oi ellines genitsaroi.... kai genika oi eksilsamismenoi ellines .. pou stins psyxi tous einai tourkoi... tous fanatizan apo mikrous ... an kai ellines eniothan tourkoi.... exynan to aimata tous gia tin ottomaniki autokratoria ... to oti oi eksislamismenoi ellines exysan to aima tous gia tin tourkia... tous kanei tourkous?

    to oti polemisan gia tin ellada tou kanei ellines? den einai opou phylellin kai ellin....

  • Και έχεις ακούσει πουθενά ότι οι Έλληνες έκλεβαν τα παιδιά των αλβανών και τα φανάτιζαν εναντίων τους και εναντίων των τούρκων? Από ποια "ιστορική πηγή" το ξεσήκωσες αυτό?

  • Και μην μου πεις από αλβανούς (γιατί μόνο αυτοί λένε τέτοιες μαλακίες) γιατί αντί για φραπέ θα χτυπήσω καμια ένεση με αυτά που λες!!!

  • oxi alla ... o eksellinismos mporei na egine me diaforous tropous...

    to pio logiko na itan xristianoi albanoi pou eginan phylellines dioti kai oi ellines itan xristianoi... pantos ellines.... den mporo na tous po .. i glossa tous alla leei ..

  • Και σε ξαναρωτάω, σύμφωνα με ποιον? Και είσαι τόσο καλός γνώστης των αλβανικών και της Αρβανίτικης διαλέκτου ώστε μπορείς να βαπτίσεις με το έτσι θέλω ένα Ελληνικότατο φύλο αλβανικό?

  • Δεν στα 'παν καλά!!! Ας βαπτίσουμε τότε και τους πόντιους, μικρασιάτες, και Κωνσταντινοπολίτες τούρκους μιας και μιλάνε τούρκικα!!!

  • orea.... pounto kai einai ellinika ta arvanitika... apodikse mou to....

  • Απόδειξέ μου ότι είναι αλβανικά ή ότι τα αλβανικά είναι καθαρά αλβανικά και όχι ανάμιξη γλωσσών που υιοθέτησαν κατά την εγκατάστασή τους στα Βαλκάνια.

  • Στο ξαναλέω, ρώτα την Νεφέλη και τον Bourimiri, Αυτοί έχουν πολλές αποδείξεις για την Ελληνικότητα των Αρβανιτών και για τη γλώσσσα τους!!!

  • einai asiatikes lexeis me latinikes.. auto to kseroun kai oi petres

  • Ωραία, μόλις απέδειξες ότι τα αλβανικά δεν είναι καθαροί γλώσσα αλλά κράμα που προήλθε από τις μετακινήσεις τους και από την κατάκτησή τους από άλλους λαούς.

  • Άρα και τα αρβανίτικα δημιουργήθηκαν από τον εποικισμό άλλων λαών στα μέρη τους κατόπιν ανάγκης για συνεννόηση και συναλλαγής με αυτούς!!!

  • Το μόνο που αποδεικνύεις είναι ότι οι αρβανίτες είναι δίγλωσσοι, όχι ότι είναι αλβανοί!!!

  • re paidia min tsakwneste. outws i allws i katagwgi den paizei kanena apolutws rolo sti diamorfwsi tis proswpikotitas.(epistimonika milwntas). Auto pou metraei einai pou-pws-me poious megalwses. oxi an eisai ellinas,tourkos i evraios.

    opote ti ki an einai tourkoi oi kwnstantinopolites...ti kai oi arvanites alvanoi...

    ektos an einai thema ideologias. ekei paw paso. alla epistimis den einai.

  • kai oi tourkoi pou einai diastavromenoi me ellines, arabes kai ena soro fyles... aman tosu peis den eiste tourkoi pos tha antidrasoun nomizeis? kai autoi oneirevontai oti einai gnisioi tourkoi tis kentrikis asias... to thema gia na katalaboume an einai i oxi oi arvanoi ellines... prepei na kseroume

    1) ta arvanitika einai albanika i ellinika?

    2)apo pou katebikan oi arvanoi >?

  • Σου είπα ποιον να ρωτήσεις περί καταγωγής των Αρβανιτών ή να το ψάξεις και μόνος σου...το μόνο σίγουρο έιναι με το να ποστάρεις ανιστόριτα σχόλια στο ΥΤ βάζεις βούτυρο στο ψωμί των αλβανών

  • kala... den peftei vrisidi edo.... i apopsi mou mporei na einai auti.... giati na me krazeis? einai anthellinismos na leme oti oi souliotes to pio sigouro einai albanika fyla?

  • Από που και ως που είναι σίγουρο ότι είναι αλβανικά φύλα? Τότε με την ίδια λογική είσαι τούρκος!!!

  • Αυτά που λες είναι άκρως αθελληνικά και ανυπόστατα και αδιαφορείς τελείως για το το πιο απλό τεκμήριο της Ελληνικότητας των Αρβανιτών. Πολέμησαν και θυσιάστηκαν για την ελευθερία της Ελλάδας και όχι για την Αλβανία!!!

  • Οι Αρβανίτες προήλθαν από τη βόρεια Ήπειρο και γενικά από τις βόρειες περιοχές της Βυζαντινής αυτοκρατορίας και κατόπιν οθωμανικής.

  • Ζούσαν ανάμεσα σε άλλους λαούς όπως τους αλβανούς, οπότε επόμενο είναι να χρησιμοποιούν κάποια κοινή γλώσσα συνεννοήσης...το ότι έιναι δίγλωσσοι δεν σημαίνει όμως ότι είναι και αλβανοί.

  • Άσε που κάποιοι ιστορικοί και γλωσσολόγοι λένε ότι την Αρβανίτικη διάλεκτο την υιοθέτησαν οι Αλβανοί που ήρθαν αργότερα σταμέρη τους και όχι το αντίθετο, αλλά σου είπα ότι αυτά τα ξέρουν καλύτερα ο Bourimiri και η Νεφέλη Δανάη.

  • pote? ton kairo pou katevenan ta albaniak fyla? exei simasia to pote...

    alla kai albanoi na itan intaaa xaparia/???

    ma arvanitis egrapse kai eksigise oti ta arvanitika de vgainoun apo ta arxaia alla apo ta albanika...

  • Και ποιος Αρβανίτης ήταν αυτός? "Αρβανίτης" του ΥΤ?

    Στο ξαναλέω έχεις χάψει την προπαγάνδα των αλβανών που ποστάρουν σαν Αρβανίτες!!!

  • Και επί τουρκοκρατίας πολλοί Έλληνες μίλαγαν τούρκικα, αυτό δεν τους κάνει τουρκους, Και επί Βυζαντινής εποχής οι Έλληνες μιλούσαν πολλές ξένες γλώσσες ανάλογα με την περιοχή που έμεναν, παέι να πει ότι δεν ήταν 'Ελληνες?

  • koukla mou, sti vyzantini autokratoria den upirxe "ellinas" san suneidisiaki ethniki tautotita. den upirxe ethnos me ti simerini ennoia. H tautotita itan thriskeutiki. anoixe kana vivlio.

    diladi ti nomizeis? oti sti vyzantini autokratoria itan ellines me ti simerini ennoia? na vlepoun "300 tou lewnida" kai na aisthanontai anwteroi?

  • Άλλος θολοκουλτουριάρης από ΄δω...σύμφωνα με την δική σου "λογική", οι Έλληνες ξεφύτρωσαν ξαφνικά σαν μανιτάρια το 1821 όπως παπαγαλίζουν οι γυφτοσκοπιανοί και οι φιλενάδες σου η Δραγώνα και η Ρεπούση γιατί τα μόνα βιβλία που άνοιξες ποτέ είναι τέτοιου τύπου "μελέτες"!!!

  • Η Βυζαντινή Αυτοκρατορία είχε μεν θρησκευτικό χαρακτήρα και ταυτότητα όπως και όλα τα μασαιωνικά βασίλεια εκείνη την εποχή, αλλά είχε και πάρα πολλές εθνότητες...

  • όπως τους Αρμένιους, στα βάθη της Μ.Α, τους Σλάβους στις παραδουνάβειες περιοχές, τους Ελληνες στα νότια Βαλκάνια και τα νησιά, τους Ασσύριους στα νότια της Μ.Α...κλπ...

  • Ήταν όλοι χριστιανοί, αλλά η κάθε κοινότητα διατηρούσε τη γλώσσα και τα ήθη και έθιμα τους όπως έκαναν και οι μη χριστιανικές κοινότητες όπως οι εβραίοι...

  • Σύμφωνα με τη δική σου λογική δεν υπάρχει κουρδικό, παλαιστηνιακό και θιβετιανό έθνος επειδή δεν υπάρχει και κράτος!!!

  • xanadiavase auto pou egrapsa stin arxi. ki anoixe kai kana vivlio, mpas kai katalaveis ti einai to ethnos. giati mou fainetai mono i ideologia sou milaei, kai den uparxei katholou logiki.

    den eipa oti to ethnos den dunatai na uparxei xwris kratos. fusika kai ginetai. alla sti dedomeni xroniki periodo, to ethnos einai "demeno" me mia kratiki upostasi. gi auto ki ethnotites pou ufistantai xwris kratiki upostasi to diekdikoun me nuxia kai me dontia (palaistinious, kourdous,thivet ktl)

  • Ξέρω πολύ καλά τι είναι το έθνος αλβανέ δεν χρειάζομαι έναν ημιμαθή ψευτοκουλτουριάρη της κακιάς ώρας σαν και σένα να μου το εξηγήσει...και σίγουρα δεν σημαίνει το ίδιο με αυτό που πάτε εσείς να μας πασάρετε!!!

  • 1.oi mi xristianikes koinwnites sti vyzantini autokratoria itan meionwtita kai polles fores ekdiwxthikan.

    2. ennoieitai oti kathe ethnotita diatirouse ithi ki ethima. afou i "ethniki tautotita" itan thriskeutiki, ki oxi tautotita epi tis ethnotitas. diladi, auto pou tous ekane na niwthoun "to koino sumferwn tis patridas" itan i thriskeia.

    simera sto ethnos kratos, uparxei auto to stoixeio alla upodiaistero.

  • Μπορεί τότε η εθνική ταυτότητα να ήταν υποδεέστερη της θρησκευτικής, όπως ισχυρίζεσαι τουλάχιστον αλλά υπήρχε, γι΄αυτό και οι λατίνοι αποκαλούσαν την βυζαντινή αυτοκρατορία Emporium Grecorum και όχι χριστιανή ορθόδοξη αυτοκρατορία!!!

  • mou fainetai prepei na sou mathoume na diavazeis. gia xanadiavase kai pes mou? auto egrapsa? oti oi ellines xefutrwsan sa manitaria?

    egrapsa oti sustasi tis "ethnikis tautotitas" exei diaforetika stoixeia se diaforetikes istorikes periodous. H ennoia tou "ethnous" sti arxaia ellada, sto vyzantio kai simera den einai katholou idia.

    to katalaves i na to pw akoma pio apla?

    an thes dwse email na sou steilw kai me zwgrafia.

  • Μόνο ένας κομπλεξικός αμόρφωτος ψευτοκουλτουριάρης χρησιμοποιεί προσβολές τύπου "άνοιξε κανά βιβλίο" και "να στο στείλω με ζωγραφιά"...

  • γιατί ξέρει ότι ποτέ κανένας δεν τον παίρνει στα σοβαρά και προσπαθεί με αυτήν την αξιολύπητη μέθοδο να ψαρώσει και να "ταπώσει" τον άλλον επειδή δεν έχει άλλα επιχειρήματα πλην της προπαγάνδας του κύκλου του!!!

  • Δεν ήρθες εδώ για να κουβεντιάσεις πολιτισμένα αλλά να κρίνεις και να προσβάλεις με ύφος χιλίων καρδιναλίων άτομα που δεν χρειάζεται να μιλήσουν συγκαταβατικά και να προσβάλουν το συνομιλητή τους για τους ακούσει...

  • οπότε ουστ και να πας να κάνεις τον καθηγητή εκεί που σου περνάει!!!

  • xtypa ena frapedaki.. anapse kanena tsigaraki...

  • Και δεν πίνω φραπέδες ούτε καπνίζω...κάνουν κακό στην υγεία!!!

  • osous arvanites kserw tous alvanous tous thewroun aderfia, kai sunenonoountai aneta me tin arvanitiki dialekto. kai pistepse me, einai gnisiotatoi arvanites.

  • Άρα δεν ξέρεις κανέναν Αρβανίτη, γιατί ο γνήσιος Αρβανίτης θα σε σφάξει στο γόνατο αν του πεις ότι είναι αδελφός με τους αλβανούς...

  • Το ότι συνενούνται άνετα με την αρβανίτικη διάλεκτο δεν σημαίνει ότι έιναι και αδέρφια...και οι μαροκινοί μιλάνε τέλεια γαλικά, αλλά δεν τους κάνει αδερφούς με τους Γάλλους!!!

  • vasika to miso soi einai arvanites. pote, kanenan den akousa na vrizei tous alvanous...isa isa, to antitheto, pou legan oti einai "idia oikogeneia". Akoma kai sti glwssa tous sunnenoountai... kai mou fainetai kai periergo pou les oti arvanites misoun tous alvanous...

  • Και μόλις μας απέδειξες ότι είσαι αλβανός, γιατί μόνο οι αλβανοί ισχυρίζονται τέτοιες μαλακίες...πάρτο χαμπάρι αλβανέ, οι αρβανίτες σας σιχαίνονται!!!

  • Στα Αγγλικα λενε οτι ο πατερας του Μαρξ αλλαξε το εβραικο ονομα για να μπορεσει να εισαχθει στις μεσαιες ταξεις και αναφερουν συγγενεις που περιλαμβανουν Φιλιπς κτλ,ενω οι πεμπτοφαλαγγιτες του ΚΚΕ λενε απλως οτι ο Μαρξ "προεχοταν απο προοδευτικη εβραικη οικογενεια¨...

  • Οσοι απο εσας ξερουν Αγγλικα, ριξτε μια ματια στο βικιπεδια στον Μαρξ ,πρωτα στα Αγγλικα ,και μετα στα Ελληνικα.

    Θα διαπιστωσετε οτι οι Ελληνες κομουνιστες (που προφανως εκαναν τη ελληνικη καταχωρηση)ειναι πραγματικα αδιστακτοι προβοκατορες του χειριστου ειδους.

  • O koumounismos os ideologia ke os politiko sistima, ine kathara diktaktoriko kathestos ke malista tis xiroteras morfis. Oson afora to ikonomiko tou sistima, idame tin prokopi tou stin proin sovietiki Enosi, opos episis ke tin strofi tis Kinas pros ton kapitalismo.

  • re megale, pes oti goustareis kapitalismo kai douleia. pes oti s aresei pou viazontai kathimerina paidakia stin asia, kai doulevoun me 10€ to mina gia na xeis esu kinito nokia. giati etsi leitourgei.

    apla pes oti s aresei, i oti de s aresei alla den kaneis kai kati gi auto.

    alla min kaneis "dithen" kritiki oti "o koumounismos einai diktatoria". as eisai eilikrinis me ton eauto sou.

  • telika ti theleis na peis?

    den se katalavenoun

    zoun se alli epoxi !!!

    gia na allaksi i stani thelei 1000 xronia, diladi 10 genies

  • Oi ovraioi ta simpheronta toys kitane !

    To thema einai emeis ti kanoume !

  • emeis kathomaste na tous vlepoume kai na leme oti kuvarnan ton kosmo.

  • now were talking real issues

  • Κομμουνισμός = οικονομικό σύστημα όπου όλα ανήκουν στο κράτος.

    Όλα τα υπόλοιπα είναι κινήματα των διαφόρων εποχών. Άλλο να πεις Μαρξισμός, Λενινισμός κι άλλο κομμουνισμός.

    Μπορεί να υπάρξει και δημοκρατούμενος, και με αναρχία, και με μοναρχιά...απ' όλα.

  • Bravo artemis kala ta xwnis

  • 1)Karl Heinrich Marx was born in Trier, in the Kingdom of Prussia's Province of the Lower Rhine. He was the third of seven children. His parents, Heinrich Marx (17771838), born Herschel Mordechai, the son of Levy Mordechai (1743-1804) and Eva Lwow (1753-1823), were ethnically Jewish, and descended from a long line of rabbis, but converted to Lutheran Christianity to assimilate into German Middle Class Society.

  • 2) Marx's mother, Henriette née Pressburg (17881863), was the grand aunt of industrialists Gerard Philips and Anton Philips, and a maternal descendant of the Barent-Cohen family through her parents Isaac Heijmans Presburg (Pressburg, c. 1747 Nijmegen, May 3, 1832) and wife Nanette Salomon Barent-Cohen (Amsterdam, c. 1764 Nijmegen, April 7, 1833), the daughter of Salomon David Barent-Cohen (d. 1807) and wife Sara Brandes, in turn the uncle and aunt by marriage of Nathan Mayer Rothschild.

  • Αυτα λεει η βικιπεντια και αν αναμεσα στα ονοματα αναγνωριζετε μερικους απο τους πιο πλουσιους ανθρωπους αυτου του κοσμου...πιστεψτε με.. ειναι σκευωριες της δεξιας που θελουν να ριξουν την Παπαρηγα απο το Περισσο μαλλον..

  • i wikipedia einai mia malakia o ka8e axristos borei na grapsi oti vlakei tou er8ei sto miallo

  • δηλαδη;

  • px auto pou grafei gia tin makedonia rixe mia matia 8a deis

  • Όπως κι ο κάθε χρήσιμος. Η Wikipedia ελέγχεται καθημερινά και συνεχώς από εκατοντάδες συντονιστές.

    Όσες πληροφορίες παρετίθενται δεν είναι δεδομένα και 100% αληθη, αλλά μπορούν να βρεθούν σε βιβλία.

  • Nai kala pes sta sto filaraki mou pou itan administrator kai ton dioxane epeidi grafane mlkies gia tin ellada kai genika europi

  • Επειδή ο κομμουνισμός συνοδευόταν (και συνοδεύεται) τις περισσότερες φορές με πράγματα που πραγματικά είναι απεχθή, σημαίνει πως πρέπει να εναντιωθούμε και σ' αυτό το οικονομικό σύστημα; Πρόσεχε, λέω ΣΥΣΤΗΜΑ, όχι ίδεολογία.

  • ti me noiazei o koumounismos ego os an8ropos polli taxidemenos kai diavasmenos prepei na po pos to kalitero gia mas einai mia tipou Vasileuomeni Dimokratia opos stin Ispania kai Agglia

  • Εξίσου έμπειροι άνθρωποι έχουν άλλες γνώμες, τελείως αντίθετες. Θαυμάζω, ομολογώ, τις εμπειρίες σου, αλλά δεν αποτέλουν και τεκμήριο για το τι είναι σωστό. Είναι απλώς μία άποψη.

  • nai alla ekei grafei o ka8enas oti tou simferi katalaves?

  • Ναι. Αλλά ο κομμουνισμός από μόνος του δεν θα πει δικτατορία, αντι-πατριωτισμός, Σιωνισμός ή κάτι τέτοιο. Όπως κι η μοναρχία μπορεί να συνοδευτεί με ό,τι σκεφτείς, έτσι κι ο κομμουνισμός.

  • Με λίγα λόγια, άμα θες όχι μόνο το έθνος αφήνεις, αλλά βάζεις κομμουνισμό, εθνικισμό, θεοκρατία και ρατσισμό μαζί.

  • o koumounismos den doulefe sosta oute stin sovietiki enosi mono kata to 70-85 xero epeidi ezisa ekei tora gia to wikipedia ipraxoun polles gnomes all liges simbaloun stin proo8isi tis elladas ekei

  • Φυσικά και δεν έπιασε στην Σοβιετική! Με τέτοια προκατελειμένη εξουσία (αντί-θρησκοι κι αντι-επιστημονικοί σκοταδιστές) και ένα κοινό όπου του επιβλήθηκε ο κομμουνισμός, δεν είναι διόλου απίθανο.

    (Η Wikipedia λέει πως ο Μ. Αλέξανδρος ήταν Έλλγηνας.)

  • tora to leei ama koitouses prin 2 mines epi mia evdomada egrafe to anti8eto

  • an valeis glwssa "makedonika" leei oti o M Alexandros itan vasileias tis arxaias makedonias.

    Episis, to arthro sta "makedonika" exei asteraki, pou simainei oti einai egekrimeno apo to wiki. suntoma th'allaxoun ola, kai tha milaei gia arxaia makedonia.

  • e kai to oti o marx itan evraios ti paei na pei diladi?

  • Μπράβο Αρτεμούλα που έκανες βίντεο αυτό το άρθρο. 5* :)

  • Η όλη παρουσίαση είναι αρισούργημα!!!!!

    Συμφωνώ με το φίλο ότι θα πρέπει να παρουσιασθεί και στα αγγλικά!!!!!

  • Fuck the ZOG.

  • Λοιπόν μετάφραση και στα Αγγλικά επειγόντως να το δουν και οι ξένοι... 5*.

  • Και κάντα response το ένα με το άλλο για να τα βρίσκει ο κόσμος μπαμ μπαμ. Και σε παρακαλώ πάρα πολύ βάλε όσα περισσότερα tags μπορείς για να βρίσκεται πιο εύκολα...

  • Και αν τυχών φλαγκαριστεί και πέσει ανεβάστε το όσοι πιο πολλοί μπορείτε!

  • Θα τα μεταφράσω από βδομάδα :-))

  • okz:-) Έτσι μπράβο για να μαθαίνουν και οι ξένοι περί κομμουνισμού...

  • gamo ton theo tou periousiou laou

  • to xw se vivlio

  • Μονιμως οι ΕΒΡΑΙΟΙ!

    Πισω απο καθε κακο,πισω απο καθε βρωμια,πισω απο καθε τι απανθρωπο βρισκονται μονιμα ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ο περιουσιος λαος που εχει διαπραξει τις μεγαλυτερες γεννοκτωνιες σε ολο τον κοσμο.

    μπραβο Αρτεμις,περιμενουμε και την συνεχεια. 5*

  • Bravo 5***** perimenw kai to epomeno:)

Loading...
Alert icon
0 / 00Unsaved Playlist Return to active list
    1. Your queue is empty. Add videos to your queue using this button:
      or sign in to load a different list.
    Loading...Loading...Saving...
    • Clear all videos from this list
    • Learn more