individu yang buat video ini bengong bah....tak de benda lain ke nak buat....Anwar merupakan pemimpin yg sporting.....boleh ke tengah ketepi...beliau tahu menilai yg baik & yg buruk.....
Aku berani duduk dgn Anwar satu bilik. Setakat org tua mcm DSAI ( 63 tahun) ni, buat malu je jadi jantan kalau tak boleh lawan. Jgn jadi dayuz mcm Saiful......lansung tak boleh melawan. Budak perempuan 15 tahun yg nak kene rogol pun melawan. Lansung tak masuk akal punya cerita. Siap pakai KY gel lagi.
elehhh aku nak tanya pada penyokong anwar ni...ada berani duduk satu bilik berdua-duan dengan si anwar ni?? heh heh heh...alamat kena sauk la bontot korang...heheheh
masalah nya kaki liwat ni cakap agama pandai tapi perangai macam haram jadah, apa dia ingat dia baik sangat dok hentam orang lain , kemudian cakap pasal agama hebat, tengok2 macam beruk jah menari, kalau menari tu ok tak pa jugak , ni menari macam orang tua bodo nak mampos, ni dia pemimpin hangpa wahai orang PKR, Wan Azizah pun menyampah tgk ni, aku dengar Wan Azizah pun tak nak dah kat anuar ni, tapi dia susah nak buat keputusan takut kena liwat
Bersatulah UMNO dan PAS. Aku tak faham kenapa Nik Aziz lmenyokong Anwar Ibrahim yang terang2 agen yahudi. Sekurang2 nya, si Najib walau lembik, bukan agen yahudi. Tun Mahathir dgn Tun Daim susah payah kalahkan cubaan yahudi pada tahun 97, sekarang Melayu sudah lupa. Nanti bila jadi hamba di bumi sendiri barulah korang sedar. Insaflah sebelum terlambat
ini la pmimpin yang kita cari, pandai brkhutbah handal menari, bleh jadi haji @ tok sami/paderi, asal dapat jadi pdna menteri, anak bini pn bleh dikompromi, apalah sgt nasib pribumi, janji aku dapat duniawi, mati disoal malaikat akan ku nafi, seperti biasa itu semua konspirasi, diri ku suci setaraf nabi, cuma..., awas ya Munkar.. jika rupa mu se'cute' anak Bahari, harap2 kau diciptakan dengan cawat besi...ehe..
cube lu tgk masa anwar menari tue..anjuran dari apa tue???tue masa dia kat UMNO...anjuran kerajaan BN...kita kat dunia nie takder yg perfect...sbb tue bile dia rasa dia dah jauh dari agama...cepat-cepat dia protes...mahathir marah n wat fitnah....at least anwar sedar...kita nie yg asyik nak tuduh org munafik nie tahu ke tempat kita kat akhirat kelak...??? bukan seang nak tuduh org munafik...amik cermin n renungkan sendiri...
kalau anwar benar kita kena sokong tapi kalau dia salah kita kena bangkang dan tendang.
dari anti kerajaan, masuk UMNO, tukar pakaian dan haluan. tukar lagi pakaian penjara no. 28/98 "two eight" bunyi macam "duit". selagi bergelar manusia ni macam2 boleh berlaku.
kita sudah melihat negara yg mempunyai ramai bijak pandai pun hancur. berpelajaran bukan kayu pengukur tetapi hanya asas.
"Setakat video klip macam tu, Tak cukup dalil dan fakta nak kata beliau munafik. Yang buat video klip ni kena belajar lagi 'gerak saraf'" terima kasih
Saya pemerhati dari luar negara, apa yang lihat sekarang orang Melayu lebih suka mencari perkara-perkara remeh temeh untuk disensasikan walhal orang negara lain lebih memikirkan bagaimana memajukan negara dengan ilmu pengetahuan... Sedih, tapi itu pilihan anda semua.
Jika Pembangkang telah "membantu'" didalam proses menakut-nakutkan pelabur, Syabas kami ucapkan.. Dasar yg telah membawa Malaysia sbg negara membangun dan kurang terjejas daripada mendapat tempias bala ekonomi dunia yg semakin teruk tidak pernah anda akui.. Lihatlah negara Kaya seperti US dan Jepun di Asia, Negara yg pesat ekonominya turut mengalami masalah kewangan dan terpaksa melakukan suntikan dana yg membabitkan Trilion ringgit utk memastikan momentum kecergasan ekonomi sentiasa rancak..
berkenaan pelabur lari.. Anda harus sedar, berapa nilai kos tenaga buruh di Malaysia berbanding negara Asia yg lain spt China dan India yg menawarkan lebih tenaga buruh dgn kos yg jauh berbeza harganya [ lebih murah ].. rusuhan dan KETEGANGAN POLITIK yg dilakukan oleh Golongan PEMBANGKANG telah mencetuskan suasana tidak tenteram dan kerisauan di kalangan pelabur kerana mereka turut melihat aspek keharmonian dan keamanan sesebuah negara sebagai jaminan kpd keutuhan syarikat mereka di Malaysia..
Allah dan Nabi Muhammad S.A.W. sendiri telah mengeluarkan kenyataan bahawa usaha boleh mengubah nasib seseorang itu, masihkah anda ingin lg menyalahkan kerajaan jika anda sendiri yg tidak mahu bersusah2 dahulu sebelum mencapai kejayaan? Tanyalah kpd pekerja kilang, pengawal keselamatan, sbg contoh.. Gaji meraka tidaklah sebesar mana, tetapi meragutkah mereka? penjenayahkah mereka?
setiap nasib dan rezeki itu ditentukan oleh ALLAH SWT...dan jangan juga kamu ingat peragut2 itu mahu menjadi penjenayah...-teratakpakwok-
Ingin saya tegaskan disini, Nabi pernah menegur manusia yg hanya menunaikan solat dan mengharapkan ganjaran dunia dtg kepadanya.. kenapa? kerana rezeki tidak akan dtg bergolek dan tanpa usaha, ia [ cita2 ] tidak akan menjadi kenyataan.. Firman Allah yg bermaksud - Xkan Aku ubah nasib sesuatu kaum itu, melainkan dia yg mengubahnya sendiri..
Logik x kalau kita kata peragut tu graduan Universiti? berapa peratus klu btl? N berkenaan [ hanya lulus darjah 6 ]... Saya hanya menyalahkan golongan yg tidak berusaha, bkn menghina golongan tersebut.. Graduan Universiti pun banyak yg menganggur, tetapi logikkah jika kita menyatakan bahawa tiada langsung pekerjaan kosong utk kita walaupun berbekalkan segulung ijazah @ diploma drpd Universiti? xkan kita masih nak menunding jari kpd kerajaan jika kita yg tidak sanggup bermula dari bwh??
Jadilah Anak Melayu yg sebenar, Debat dgn saya jika anda rasa perjuangan anda betul dan diberkati! Jangan jadi manusia yg menggunakan Nama samaran untuk memburuk2kan reputasi user yg sebenar..
teratakpakwok buta sejarah...hahhahaha..padan muka hang teratakpakwok...tutup aja cerita politik Penipu Rakyat hang tuih..kepalahotakekau bagi hang soalan hang tak dapat jawab.Ini menandakan hang ni bukan orang Profesional
Masihkah anda mahu menyalahkan kerajaan hanya kerana anda tidak layak utk menjawat apa jawatan penting dan bermula dari bawah kerana prestasi anda yg kurang menyerlah berbanding org lain?
peluang pekerjaan yg banyak kepada penduduk.. Disini ingin saya bertanya.. Adakah 'mat ragut part-time' yg anda nyatakan itu memiliki segulung ijazah @ diploma graduan Universiti? Pembangunan yg semakin pesat menambahkan jumlah pelaburan di Malaysia, ini secara tidak langsung menyediakan peluang didalam pelbagai bidang pekerjaan daripada sektor swasta serta kerajaan..
aku nak tanya kau...adakah kau tanya peragut2 tu jika mereka mempunyai ijazah..??? dan jangan kau memperkecilkan mereka yg hanya lulus darjah 6 kerana setiap nasib dan rezeki itu ditentukan oleh ALLAH SWT...dan jangan juga kamu ingat peragut2 itu mahu menjadi penjenayah...
aku nak tanya kau..sila bariskan pelabur2 luar negara yang baru melabur di Malaysia ini..? Kau tahu tak yang pelabur2 ini keluar dari Malaysia kerana mencari negara2 yg murah kos pengeluarannya..cuba kau tgk di Pulau Pinang..
jelaskan kepada saya, adakah anggota PR tiada kroni? tiada Rasuah? Menjaga Rakyat sepenuhnya? berkenaan [ 'yang miskin akan bertambah miskin..tak ada pilihan jadi mat ragut part-time..apa usaha kerajaan nak menaikkan taraf hidup mereka ini??']Anda harus sedar Bajet Prihatin 2009 yg ingin meminimumkan kemiskinan tegar dengan target 2010.. Dengan bajet berbilion ringgit, rakyat tidak sedar apa yang kerajaan sudah lakukan.. Kerajaan telah membentangkan bajet yg menambahbaik infrastruktur dan cont..
yang mendapat kontrak2 kerajaan adalah kroni2 dan kaum keluarga..apa yang rakyat biasa dapat??dapat habuk-teratakpakwok-
anda menyatakan bahawa anda rakyat biasa, jadi.. agaknya langsung tiada rakyat biasa yg berjaya dari bawah tanpa kroni2 yg besar seperti dari jemaah menteri sendiri,bergitu? Anda kata kami rasuah, kroni, tipu rakyat.. Apa yg kami buat? Suruhanjaya bebas, lembaga disiplin diperkasakan, laporan kewangan lebih diperincikan.. Adakah anda langsung x memandang kepada ketulusan kami?
beb...hak bumiputra bukan hanya untuk org melayu sahaja..kau kena tengok pula pribumi sabah dan sarawak dan juga kaum asli malaysia ni..mmg org melayu berhak mendapat keistimewaan..tetapi sampai bila??
yang mendapat keistimewaan hanyalah puak2 umno sahaja..yang mendapat kontrak2 kerajaan adalah kroni2 dan kaum keluarga..apa yang rakyat biasa dapat??dapat habuk..yang miskin akan bertambah miskin..tak ada pilihan jadi mat ragut part-time..apa usaha kerajaan nak menaikkan taraf hidup mereka ini??
Org asli, kadazan, iban, murut, bisaya, n banyak lg bangsa di sabah dan sarawak telah diiktiraf sebagai org melayu.. Perlembagaan menyebut Menurut Perkara 160 (2), "Melayu" ertinya
1) seseorang yg menganut agama Islam;
2) lazim [ selalu ] bercakap bahasa melayu; dan
3) mengamalkan adat istiadat Melayu..
**kepentingan2 sah kaum2 lain di Malaysia hendahlah dipelihara oleh Yang Dipertuan Agong menurut Perkara 153 (1)-kedudukan istimewa org melayu dan bumiputera di SABAH dan SARAWAK..
mungkinkah disebabkan kurangnya persaingan sesama bangsa yang menyebabkan anak2 muda kita mengambil ringan isu pendidikan?haruslah kita malu pada bangsa sendiri sebelum kita menuding jari ke sana sini.apa salahnya sekiranya ada kuota dari bangsa lain di UITM sekiranya anak2 muda bangsa kita pun tidak kurang hebatnya.atau mungkin kita takut akan ditinggalkan oleh bangsa2 lain dlm era pendidikan kerana kita mmg suka ambil ringan hanya semata-mata majoriti bangsa kita yang memerintah??
dude...you cant just pin on him about the UITM thing..setelah sekian lama IPTA di negara ini telah diutamakan untuk bangsa kita, bumiputra...bkn sahaja kuota, malah pelbagai kemudahan dan insentif juga..tapi respon anak2 muda bangsa kita?..ambil mudah, ulang kertas, ditendang keluar, malah jumlah siswa semakin berkurangan berbanding siswi..adakah ini respon kita terhadap kerajaan yang membela anak2 bangsa nya?
ewah senang jer ckp siswa melayu repeat paper kena tendang keluar .. kalau UiTM n intensif takder tok bumiputra, kau bumiputra, nk kaum kerabat kau kutip sampah dkt syarikat cina, orang luar ... tue lar guna kerajaan bagi intensif tue supaya jamin orang bumiputra .. yang tak pandai guna nasib lar ... abis sebab orang tak pandai guna kau nak tindas orang yang guna ... pikir elok2 ... nie untuk anak cicit kita ... orang nk bagi amik jer lar ... yang melayu bangang, moga bangang lar smp 7keturunan
kalau anwar jadik pm. abis hak orang melayu kat malaysia nie. tengok ape nak jadik kat shah alam. PIKIR SENDIRI. Kalau korang semua berani, jawab soalan ini. Nak bukak UiTM untuk bangsa bukan melayu???hehehhe
Apa salah nye menari MP Sepang Dato Zin lagi la menyanyi2 dpan cikgu2 lak tu.Malu jer depan org akademik menyanyi tepekik telolong.Cikgu2 bkn Melayu sume mcm nak bunuh die hari tu.Anwar rilek la die komfom bakal PM.
orang yg buat video ni memang bengap... perkara yg kecikk di besarkan... orang yang rasuah.. bunuh oarang... rompak duit rakyat... rogol rakyat... tipu rakyat ,, apsal tak buat video..baru betull..
Betul tu..kisah2 org makan rasuah, komisyen projek kerajaan berjuta2, beli undi masa pilihanyara..menipu rakyat berkaitan isu minyak..apasal tak nak buat video??
..Bangang yg buat video ni...menari gitu2 biasalah, ambik hati orang,guna ayat quran utk buat tuduhan lebih besar dosa,dosa2 kecik menari mcm tu akan luput dgn bersolat..
lol cool video! my names Madeline, kinda feelin bored if any1 wants to join me on cam or wana chat i will be signed on at __ FriendlyFlirts(.COM) __ my user ID there is Madeline_sbyqcd chat soon xx its FR33 to j0in! mwah
if you attend most arab muslim events, be it a wedding or a family get together, dancing has always been part of their culture, be it the old and young. Are these arab muslims munafik too? You're laughable. I don't know they have internet access in caves ;)
aku tolak anwar!kerajaan skrg membela naisb melayu dlm ekonomi terbuka..keistimewaan melayu tidak terlihat sebab kita dlm ekonomi terbuka,maknanya kerajaan skrg menyiapkan kita byk untuk masuk dlm ekonomi terbuka..kaum2 lain setuju dgn syarat dlm jus soli(kerakyatan)..mereka telah diberi kerakyatan oleh kita,melayu dlm konsep jus soli...mereka bebas berekonomi,tetapi melayu ini ada istimewanya..naiknya Anwar,aku yakin tidak akan ada plan membantu org melayu sebesar BN buat..sebab???TPM ciba!
the NEP has been implemented for decades now and what is happening rite now is the malay elitist keeps getting richer and the common malays in general poorer and has to play catch up to the other races in all areas, education, wealth etc even though these other races supposedly is being marginalized by the NEP. So if you think the NEP works, then you must belong to that select malay elitist and not the common malays in general which the NEP is for in the 1st place. Are you.
bodola nko ni...sian tul ko igt org lg nk bnci anwar ke ble tgk vdeo cmni..ha tAk pun ko bg vdeo anwar tgh mliwat,tak ksahla liwat kmbing ke,liwat lmbu ke nymuk ke smut ke....kmpem trcapai hsrat ko tu...2 prkataan je...ko BODO,BODO KO,DOBO TEBUL........
Fahami erti munafik sebelum sesuka hati membuat tuduhan kepada seseorang. Kalau Anwar sekadar menari adalah munafik, Pak Lah pelok2 Michele Yeoh, bersalam dengan bukan muhrim tu nak di'title'kan dgn ape? Jgn sekadar menuding jari. Perbaiki diri sendiri sebelum mengata orang. Dalami ilmu agama, solat tu cukup ke???
ha3.. pemilik video asal ni x sedar dengan apa yang bn buat depan mata dia kot.. rasuah dan maksiat berleluasa....pastu tuduh orang lain munafik. pastu tgk la video paklah bermesra-mesra dengan perempuan lain..ha3.. buta apa x nampak semua tu...
plot khairy utk menjatuhkan najib dan sekaligus anwar dengan bantuan ezam md nor akhirnya gagal kerana salah teknik dalam isu liwat dan kes altantuya. tidak hairan kenapa setiap kali melibatkan kes liwat pasti najib akan terlibat begitu juga dgn kes altantuya pasti anwar akan dikaitkan. khairi boleh teruskan sekali lagi usaha ini jika ezam sanggup menggadaikan maruah dgn mengaku yg dia pernah diliwat anwar. pasti keadaan di permatang pauh akan berubah. silakan ezam.
Mamat nie x sekolah kot.Bukankah Khalid Al-Walid semasa peperangan Uhudmemimpin pasukan tentera Quraisy menghancurkan pertahanan orang2 islam dan menyebabkan Rasulullah turut tercedera dalam paperangan tersebut.Tetapi sebaik saja memeluk islam dia menjadi antara orang yang berjaya meluaskan empayar islam.
ALLAH menerima taubat hamba2nya yang ingin pulang ke jalan yg benar. BERTAUBAT la wahai sang penabur fitnah.SESUNGGUHNYA ORANG MUNAFIK AKAN DILETAKKAN DLM NERAKA YG PALING BAWAH SEKALI.
pa salahnya menari dan menyanyi.... kan tarian dan nyanyian ciptaan tuhan juga harus di kongsi bersama.... katak bawah tempurung, susah2 aje post and edit video nie... tak masuk poket pun....
Lho... salahnya dimana?, biasa aja kalau orang menari, banyak pemimpin2 negara ikut menari kalau ada acara2, apakah acara resmi ataupun tidak. Jadi gak ada yang salah kan....
Yang aku nampak sekarag ni, generasi malaysia makin sesat dan dipenuhi maksiat. Itu semua kerana pemerintahan kita perlu diubah. Kita bukat takat kejar technology saja tapi morality tu penting. Morality dan Technology mesti seimbang demi masa depan bangsa ini. Orang2 melayu makin hanyut, itu yang perlu kita risaukan, bukan bender2 yang macam ni
korang jgn jadi bodo..ini masalah kecil..xde bende pn..stakat joget camtu bukan ada pape..malahan bole dianggap mcm pergerakan senaman je..baik utk tubuh..isu utama pasal harta rakyat yg dirompak pemimpin2 United Malay National Organisation(nama parti pun xguna nama melayu,konon perjuangkan melayu..podah),rasuah,salahguna kuasa etc...
Tu bakat beliau... yang buat video ni tak nak hantar video bakat anda ke? Nak jugak tengok skill anda... mana tahu hip hop ke r&b ke atau malu nak tunjuk... kah kah kah
Sebagai seorg manusia kita ada sifat baik dan jahat. Baik dan jahat tu ada banyak kategori. Perbuatan Anwar tu tidak melampaui batas kerana seorg pemimpin memang kena begitu sebab menjaga hati rakyat. Kalau baik sangat tu namanya Malaikat dan kalau jahat sangat tu namanya Syaitan. Manusia terletak ditengah-tengah baik dan jahat.
psl anuar joget skt nie korg kt dia xberiman laa..munafik laa..kafir laa..abe aku nk tnye skt..yg isteri pakLah,isteri najib,isteri mahathir xpakai tudung tu ape hukumnye dlm islam?.brpegang ke dia pd hukum allah?.ada ke ciri2 sebagai suami yg beriman jika membiarkn isteri/keluarga dia x melakukan suruhan agama?.korg jwb la sndri samada diorg tu islam ke,kafir ke,munafik ke..
oit..dh xde idea ke nk hentam anwar?????sengal..video xmencabar..yg menari2 tu mmg slalu ade la dlm kerajaan..lain la die peluk2 pompuan ke ape ke..mencarut xtentu psl ke..tunjuk middle finger kat rakyat ke..ok gak baii..sori la..usaha lagi tuk menghasilkan video2yg bes eh..keep it up la bro!
wakaakaaa..video ni pn ko nk jd kn cite?xde video yg m'cabar lg ker?wakakakaaa.mengong!!len kali letak lh plak paklah nari dangdung ngan inul..br best.wakakakaa
stakat joget2 tu apalah sgt klau nk dbandingkan ngn pemimpin UMNO yg mperkenalkan ISLAM HADHARI tp tak mampu memerintahkan bini anak perempuan sendri tak menutup aurat...nilah sikap munafik yg terang2...
semua itu tidak salah... jgn la jahil sgt dengan ilmu agama yang cetek ko myatakan seolah berat ape yang anwar lakukan... belajar lah usul wahai sahabat ku yang mebuat video ini... belajarlah usul islam nescaye ko xkan berbuat yang sedemikian...
Wow hebat plak Anwar ni joget ye...tak heranla.. kalo dia bole jadi pemimpin yg hebat kerana dia berjiwa seni.........takla mcm lain2 menteri2 BN yg tak tau joget tapi reti plak booking awek masuk bilik....setiap kali outstation....hehehe
berat sebelah.menari pon jadi hal.ada nampak ka dia dok pegang sapa2 time menari?yg pak hadhari ang dok pegang2 ppuan tu x munafik ka?pak hadhari ang tu dah bertobat ka?ang nmpak la ni anwar nmpk mcm blom tobat ka nk banding dgn pak hadhari tuh.
anuar menari masa dia jahilll macam hampa lahh masih umno lagii.tapi skg ni dahhh tobattt dahh.alhamdulillah..siapa yang bertaubat pasti tuhan akan ampun dosanya...tunggu hang saja yang tak mau tobattt.hampa la munafikk .masa ceramah agama , khutbah jumaat hampa kata ikut islam.islam hadhari.masa konsert sure hebohh hampa ikut apa?makan rasuah hampa ikut apa?,
aniaya rakyat ikut apa?makan duit rakyat ikut apa?haajawap ..jawapla awat x jawap?
Hidup anwar, bakal PM malaysia, pandai mendekati hati pelbagai golongan masyarakat,, Tahniah pengirim vedio ini, sama2 lah kita berdoa agar 16 sept ini menjadi kenyataan.
ermm kalo dh mcm tu kita tolak sume p'mimpin yg ade,BN ke PAS ke PKR ke DAP.kt wat memorendum hantar kat Sultan Mntak Golongan2 Sultan yg memerintah dgn bantuan nasihat Para Alim Ulamak.kalo sume takat kutuk2 dlm nie 1 ape pon xjln...apamcm ada s'tuju?
anwar joget kerana nak jaga hati kaum india...dia menari masa dia jd tpm hanya biasa...tapi bini tpm sekarang cium artist bollywood ko tak nak rakam...pm pegang org sana sini kau tak nak tunjuk...mana sifat kepimpinan sebagai seorang islam .....majlis tertutup anwar ko tunjuk ...tunjukkan semua sekali menteri...baru puas hati..dari bawahan sehinggalah atasan ..........ingat tu
dah tak de keje lain ke? Buatlah mende yang ilmiah sikit.. kalau dah pemimpin yg sekarang lebih teruk, baiklah kite tukar ke pemimpin yang baru... aku rase anwar, nik aziz and lim guan eng are better tag teams compare than Pak Lah , Najib and Ong Ka ting.
Kalau nak ikutkan Islam yg berteraskan AlQuran & Hadis, bukan Anwar saja, byk orang dalam Malaysia ni pun kurang betul, termasuklah saya sendiri. Orang yang komen maki hamun pun turut sama dapat dosa juga. Kalau ikut Islam, apakah ciri2 pemimpin yang patut kita pilih? Tepuk dada tanya selera. Ciri2 orang munafik ada 3, baca balik buku agama masa sekolah dulu2. Byk orang Islam yang lupa dah...
Bahalol peringkat tertinggi la sape yang buat video ni..sedap je korang cakap menari tu munafik, dia menari ada ke pegang tangan pompuan? Korang x tengok ke paklah usap2 bahu michelle yeoh masa monsun cup ari tu, peluk pinggang lagi..tu lagi bapak segala munafik, mula2 jadi pm nak menunjuk jadi imam, dah 2,3 tahun pastu jadi iblis! Sia2 je amal perbuatan dia dengan sengaja nak menunjuk-nunjuk jadi imam solat.
alhamdulilah....ingatkan apa...rupanya yg edit video ni,kena rajin2 lah ke msjid dengar kuliah agama(dngar ustat ngajar) atau buka balik quran.lain kali cari gambar dia telanjang masa kecil mandi kat alur.... lg bagus.mnipu sama2 hampa yg ****** boleh la.
haaa...tu tiap2 hari smbahlah tv,sampai nak nilai hukum hakam agama pun tak ada ilmu....sembah lah tv,ilmu agama tak d cari.
kan dlm quran allah dah beri tanda2 org munafik....kalau dah tahu ,mula2 semak diri sndiri dulu.kalau cam ni 10thn lg tak hairan lah klau anak2 mlayu dah buta lngsung psl halal-haram lak.coz skarang pun dah nampak.akulah.ko org bgus smua
kita sesama makhluk tak layak hukum org munafik atau apa pun..itu semua tuhan yang tentukan...kita bukan tuhan. kita pun makhluk ALLAH. kenapa masa dia jd TPM dulu tak kuar semua benda2 nie? kenapa baru sekarang baru nak keluarkan? kalau dia boleh buat mcm tu masa jadi TPM, tak mustahil org yang berkuasa skrg tak boleh buat mcm tu. so bagi aku..pembangkang ke...BN ke...korang sama jer...masa jadi kawan semua salah sorok. bila jadi musuh yang baik pun jadi tak baik...
Aku dah bagitau dah tapi orang2 PAS dan orang PKR masih lagi sokong dia walaupun dia ni kaki buntut, tapi hampa sokong di juga, anuar ni kaki kawaq besar, dia dengan betina dia xberapa berkenan sangat tapi dengan jantan yang handsome di xboleh tengok, apa jenis manusia macam ni aku pun xtau la...........
Pemerintah selalunya melantik pegawai untuk mengawasi rakyatnya. Aku melantik kamu untuk mengawasi diriku dan kelakuanku. Jika kamu mendapati aku melakukan kesalahan, bimbinglah aku atau halanglah aku daripada melakukannya.
dia tak pegang2 pun pempuan tu..tuhan dah selamatkan dia dah dari bercampur dengan org BN yang suka parti2 ni...org BN yang ada ni tuhan tak nak selamatkan sebab memang tak de sedikitpun dalam hati mereka tentang agama..
aku sedih tengok anuar ni...dia ni ada simpan dendam, sebab tu dia nak sangat jadi p.m...aku rasa yang layak jadi p.m..hadi awang aje...hadi awang aje yang dapat reda kan keadaan sekarang ni...cuma aku tak setuju pas berkerjasama dengan dap....sebab dap pun ada ajenda tersembunyi di hati hitam dia orang ni....
tak ada lagi ke adegan anwar yang lebih teruk dari ini? Kalau ini dikatakan munafik... manusia mana yang tak melakukan kesilapan yang sebegini. barangkali dah tak ada modal lagi...
MUNAFIK??? ENGKAU YANG MUNAFIK... Anwar tuh dah insaf... die telah berjumpa dengan tok guru NIK AZIZ selepas keluar ISA.. untuk di brain wash.... INGAT penjara itu adalah tempat untuk memulakan hidup baru..... DAN ALLAH AKAN MEMAAFKAN HAMBA NYA SEPERTI MANA NADI MUHAMMAD SAW MEMAAFI UMAT NYA..
dulu dlm 'umno' memang anwar teruk sbbnya seperti yg kita maklum dlm 'umno' takda pemimpin yg baik.rompak duit rakyat lepas tu sumbat dlm mulut kroni dan anak bini.lepas anwar ditendang keluar dari 'umno' dia telah ditarbiah dan dibersihkan oleh TOK GURU NIK AZIZ, DATUK SERI HADI AWANG, PROF DATUK HARUN DIN dan lain2 ulama dlm pas barulah anwar telah dibukakan pintu hatinya oleh ALLAH utk memperjuangkan nsib org melayu,cina, dan india yg ditindas dan dizalimi oleh rejim hadhari.. sekadar info
ini hanyalah kemunafikan yang sangat kecil berbanding dengan dollah (bukan nama senenar) yang sanggup melihat rakyat menderita tak cukup makan kerana nak save duit minyak yang bukan pun hak dia tapi hak rakyat. Dengan siapa pun anwar menari saya percaya tak ada sesen pun yang kurang dari pendapatan korang. itu urusan dia dengan tuhan. tambahan kalau dalam majlis tertutup. Pak Dollah (bukan nama sebenar) adalah Raja Munafik bagi segala yang munafik.
bukan stakat bodoh tapi bangang.. Minyak dah naik oiii... awat org umno boleh minyak free ker? minyak urut kepala peler pun kena bayarlah.. bodoh buta kayu
ampa tnjuk video tyme dia stil bn g..owg bn mmg suma cmni..tol x??tnjk la tyme dia dah PKR..bru leh kukuh sket bkti..ish2 bodo tol owg umno nie..tnjk bnda yg memakan dri sniri
pemimpin mcm ni yg org ramai cari.serba boleh! bole berceramah,bejoget...tak salah pun bukan pegang tangan or laga pipi...malaysia kan boleh.. Hidup Anwar!
Yalah Ustaz Melayu 123... menari tu di bawah bab budaya. Janganlah dicampuradukkan dengan bab agama. Siapa kita yang lemah ini hendak memunafikkan seseorang? Saya kira DSAI pun dah beberapa kali bertaubat...
Salah ke seseorang tu menarik,berjoget tapi dieorang tu tak raba pompuan buat seks luar nikah.Bodoh laa orang Malaysia nie sikit je salah.Janji die tahu bila nak sembahyang dan mana batas mereka
individu yang buat video ini bengong bah....tak de benda lain ke nak buat....Anwar merupakan pemimpin yg sporting.....boleh ke tengah ketepi...beliau tahu menilai yg baik & yg buruk.....
termizimy2008 10 months ago
aku tak satu line pon dgn anwar..tp stakat joget2 mcmtu korang tak pernah buat ke haha.... jgn main2 dgn perkataan munafik yer
connekto 1 year ago
bravo anwar..ko memg smua boleh..serba boleh.. BOLEH BLAHH..!!
Temelian 1 year ago
yg upload video ni lg dose...amek btambah2 dose...
mcm k0 tuhan lak ckp org munafik....kata mcm2
meh tnjuk bukti vid liwat anwar...ada bran???
buktikan la weh puki punya org....
xde org pecaya la anwar liwat...ni suma batak2 yg goyang takot anwar naek....
urbrick 1 year ago
apa yang nalla sound kt mamat india tu???
BJK9611 1 year ago
Aku berani duduk dgn Anwar satu bilik. Setakat org tua mcm DSAI ( 63 tahun) ni, buat malu je jadi jantan kalau tak boleh lawan. Jgn jadi dayuz mcm Saiful......lansung tak boleh melawan. Budak perempuan 15 tahun yg nak kene rogol pun melawan. Lansung tak masuk akal punya cerita. Siap pakai KY gel lagi.
PAPATOYS 1 year ago
Ades ni pun nak kecoh?? monyet pun gelak tengok orang yg upload vid ni...
jayceon69 1 year ago
Suara sape yg baca Khutbah tu masa mula2.....suara mcm baru lepas minum todi jer, hang mabuk ke hilang akal?
razeev81 1 year ago
elehhh aku nak tanya pada penyokong anwar ni...ada berani duduk satu bilik berdua-duan dengan si anwar ni?? heh heh heh...alamat kena sauk la bontot korang...heheheh
xnizarx 2 years ago
setakat menari ape ada hal...
pak lah selamba jer pegang m. yeoh...
xder korang jaja cite pun...
afix23 2 years ago
masalah nya kaki liwat ni cakap agama pandai tapi perangai macam haram jadah, apa dia ingat dia baik sangat dok hentam orang lain , kemudian cakap pasal agama hebat, tengok2 macam beruk jah menari, kalau menari tu ok tak pa jugak , ni menari macam orang tua bodo nak mampos, ni dia pemimpin hangpa wahai orang PKR, Wan Azizah pun menyampah tgk ni, aku dengar Wan Azizah pun tak nak dah kat anuar ni, tapi dia susah nak buat keputusan takut kena liwat
behkobathindraf 2 years ago
nape macha baju biru 2 usha pelik je kt anwar???
die joget sorg2 kot???
yg len x de pon joget atas pentas...
pas 2 die cover malu..
:)):))
alie8431 2 years ago
menari pun nak kecoh ke weyh???
pelik lah korg ni..
byk lg menteri2 yg menari time program2 kebudayaan or apa2 perayaan yg ada kat malaysia nie....
perdana menteri pun ada lah..
yg tu korg x nak kecoh plak??
ntah pape ntah..
baru2 ni najib razak ada menari tarian tradisional sabah (dgn penari wanita gak) waktu pesta menuai!!
liairresistible 2 years ago
DSAI bukan munafik. Seorang insan yg bakal menjadi pemimpin negara kita.
rpremkumar1958 2 years ago
This has been flagged as spam show
Bersatulah UMNO dan PAS. Aku tak faham kenapa Nik Aziz lmenyokong Anwar Ibrahim yang terang2 agen yahudi. Sekurang2 nya, si Najib walau lembik, bukan agen yahudi. Tun Mahathir dgn Tun Daim susah payah kalahkan cubaan yahudi pada tahun 97, sekarang Melayu sudah lupa. Nanti bila jadi hamba di bumi sendiri barulah korang sedar. Insaflah sebelum terlambat
kingnek 2 years ago
This has been flagged as spam show
UNTUK MENGETAHUI PELABURAN EMAS SILA KLIK PADA NICKNAME SY,DEKAT SITU ANDA AKAN DAPAT LINK UNTUK PG KE BLOG SY.
GOLD SAVING INVESTMENT
*persentife sehingga 48% setahun.
*Agreement akan diberikan
*insurans
*BSN simpanan premium
*Komisen akan di berikan
(pelaburan tanpa risiko)
atau call 017 6345189
afagold04 2 years ago
ini la pmimpin yang kita cari, pandai brkhutbah handal menari, bleh jadi haji @ tok sami/paderi, asal dapat jadi pdna menteri, anak bini pn bleh dikompromi, apalah sgt nasib pribumi, janji aku dapat duniawi, mati disoal malaikat akan ku nafi, seperti biasa itu semua konspirasi, diri ku suci setaraf nabi, cuma..., awas ya Munkar.. jika rupa mu se'cute' anak Bahari, harap2 kau diciptakan dengan cawat besi...ehe..
sheikhraimy 2 years ago
cube lu tgk masa anwar menari tue..anjuran dari apa tue???tue masa dia kat UMNO...anjuran kerajaan BN...kita kat dunia nie takder yg perfect...sbb tue bile dia rasa dia dah jauh dari agama...cepat-cepat dia protes...mahathir marah n wat fitnah....at least anwar sedar...kita nie yg asyik nak tuduh org munafik nie tahu ke tempat kita kat akhirat kelak...??? bukan seang nak tuduh org munafik...amik cermin n renungkan sendiri...
along83vtec 2 years ago
tu dlu dia dlm umno munafik!! memang jadi macam tu!!! ko yang bodoh!!! senang je nak tuduh orang munafik!!! ko tu ape!! kaper!!!
Macaigoh 2 years ago
tak kan menari pun salah
vinelrit 2 years ago
awat pak lah tu baik sangat ke pegang bahu pompuan terus lagi macam pelaq
pencai 2 years ago
apa saja... panggil orang munafik. macam lah korang ni bagus sangat.
y0utubeast 3 years ago
Hero?? Yay..!!! Boleh la tolong aku masak BBQ!!! Hmmm.. Yuck..
yukiharvestfans 3 years ago
then??
menari berdosa ke??
ada ke dia sentuh2 pompuan tu??
uploder nih desperate kot..bodo punya!!
kezkoz 3 years ago
cuba kalu pak lah menari, mau ko kapirkan dia. tp anwar bg ko buat apa pun x dosa
mehdirip 3 years ago
mehdirip...sokong nko...klu najib ker,pak lah ker menari..mau pecah malaysia ni..
asksay 2 years ago
boleh tahan dsai menari... pandai menari ingat tak pandai menari..... semua boleh... ermm patutlah....
KREEPYDIDJIT 3 years ago
melayuku123,berhenti la..
tu bukan menari..takkan setakat tuh je dah kate munafik..
dia boleh menari lebih dari tu lagi la bro..
usaha lagi
gerek seh..ewahh!!
dekkanian 3 years ago
tu je bukti ko nk kutuk anwar...clip hampas..
musagbg 3 years ago
astaghfirullahhalazim.....
KREEPYDIDJIT 3 years ago
kita kena pandai menilai itu yg paling penting.
kalau anwar benar kita kena sokong tapi kalau dia salah kita kena bangkang dan tendang.
dari anti kerajaan, masuk UMNO, tukar pakaian dan haluan. tukar lagi pakaian penjara no. 28/98 "two eight" bunyi macam "duit". selagi bergelar manusia ni macam2 boleh berlaku.
kita sudah melihat negara yg mempunyai ramai bijak pandai pun hancur. berpelajaran bukan kayu pengukur tetapi hanya asas.
yangbebasbersuara 3 years ago
apapun fitnah n provokasi kepadanya DATO SRI ANWAR IBRAHIM tetap dianggap HERO dan WIRA dikalangan rakyat marhean serta golongan yang berpelajaran
counceror 3 years ago
dia memang kroni yahudi...mungkin freemason juga..jangan marah arr..
tomoidevil 3 years ago 2
alahai stakat vdeo cmnih..
aku x nmpak pun yg anwar tuh mlampau..
gyang ckit2 pn jd hal..
korang tgk vdeo pak lh lak,ciap pgang pinggang michele yeoh tu.. cbe pk blik..
fazdia 3 years ago
"Setakat video klip macam tu, Tak cukup dalil dan fakta nak kata beliau munafik. Yang buat video klip ni kena belajar lagi 'gerak saraf'" terima kasih
nanriah771 3 years ago
Saya pemerhati dari luar negara, apa yang lihat sekarang orang Melayu lebih suka mencari perkara-perkara remeh temeh untuk disensasikan walhal orang negara lain lebih memikirkan bagaimana memajukan negara dengan ilmu pengetahuan... Sedih, tapi itu pilihan anda semua.
arithaudin 3 years ago
dibawah ni clone saye BEWARE
!
!
!
V
kepaIahotakekau 3 years ago
Jika Pembangkang telah "membantu'" didalam proses menakut-nakutkan pelabur, Syabas kami ucapkan.. Dasar yg telah membawa Malaysia sbg negara membangun dan kurang terjejas daripada mendapat tempias bala ekonomi dunia yg semakin teruk tidak pernah anda akui.. Lihatlah negara Kaya seperti US dan Jepun di Asia, Negara yg pesat ekonominya turut mengalami masalah kewangan dan terpaksa melakukan suntikan dana yg membabitkan Trilion ringgit utk memastikan momentum kecergasan ekonomi sentiasa rancak..
kepalahotakekau 3 years ago
berkenaan pelabur lari.. Anda harus sedar, berapa nilai kos tenaga buruh di Malaysia berbanding negara Asia yg lain spt China dan India yg menawarkan lebih tenaga buruh dgn kos yg jauh berbeza harganya [ lebih murah ].. rusuhan dan KETEGANGAN POLITIK yg dilakukan oleh Golongan PEMBANGKANG telah mencetuskan suasana tidak tenteram dan kerisauan di kalangan pelabur kerana mereka turut melihat aspek keharmonian dan keamanan sesebuah negara sebagai jaminan kpd keutuhan syarikat mereka di Malaysia..
kepalahotakekau 3 years ago
Allah dan Nabi Muhammad S.A.W. sendiri telah mengeluarkan kenyataan bahawa usaha boleh mengubah nasib seseorang itu, masihkah anda ingin lg menyalahkan kerajaan jika anda sendiri yg tidak mahu bersusah2 dahulu sebelum mencapai kejayaan? Tanyalah kpd pekerja kilang, pengawal keselamatan, sbg contoh.. Gaji meraka tidaklah sebesar mana, tetapi meragutkah mereka? penjenayahkah mereka?
kepalahotakekau 3 years ago
setiap nasib dan rezeki itu ditentukan oleh ALLAH SWT...dan jangan juga kamu ingat peragut2 itu mahu menjadi penjenayah...-teratakpakwok-
Ingin saya tegaskan disini, Nabi pernah menegur manusia yg hanya menunaikan solat dan mengharapkan ganjaran dunia dtg kepadanya.. kenapa? kerana rezeki tidak akan dtg bergolek dan tanpa usaha, ia [ cita2 ] tidak akan menjadi kenyataan.. Firman Allah yg bermaksud - Xkan Aku ubah nasib sesuatu kaum itu, melainkan dia yg mengubahnya sendiri..
kepalahotakekau 3 years ago
Logik x kalau kita kata peragut tu graduan Universiti? berapa peratus klu btl? N berkenaan [ hanya lulus darjah 6 ]... Saya hanya menyalahkan golongan yg tidak berusaha, bkn menghina golongan tersebut.. Graduan Universiti pun banyak yg menganggur, tetapi logikkah jika kita menyatakan bahawa tiada langsung pekerjaan kosong utk kita walaupun berbekalkan segulung ijazah @ diploma drpd Universiti? xkan kita masih nak menunding jari kpd kerajaan jika kita yg tidak sanggup bermula dari bwh??
kepalahotakekau 3 years ago
UMNO dulu memperjuangkan bangsa melayu...
UMNO sekarang memperjuangkan bangsa me'LAYU'..
teratakpakwok 3 years ago
Jadilah Anak Melayu yg sebenar, Debat dgn saya jika anda rasa perjuangan anda betul dan diberkati! Jangan jadi manusia yg menggunakan Nama samaran untuk memburuk2kan reputasi user yg sebenar..
kepalahotakekau 3 years ago
2 msg dibawah ini dibuat oleh klon sy.. sila blok user ini..
!
!
V
kepalahotakekau 3 years ago
HIDUP samy vellu !!!!!!!!
kepaIahotakekau 3 years ago
betul sholihin dia orang ni bangang ahahhahahahahahaa
kepaIahotakekau 3 years ago
dibawah ni semua bodoh bangang ahahhahhahahah
!
!
!
V
shoIiihin 3 years ago
teratakpakwok buta sejarah...hahhahaha..padan muka hang teratakpakwok...tutup aja cerita politik Penipu Rakyat hang tuih..kepalahotakekau bagi hang soalan hang tak dapat jawab.Ini menandakan hang ni bukan orang Profesional
terataktokwok 3 years ago
Masihkah anda mahu menyalahkan kerajaan hanya kerana anda tidak layak utk menjawat apa jawatan penting dan bermula dari bawah kerana prestasi anda yg kurang menyerlah berbanding org lain?
kepalahotakekau 3 years ago
peluang pekerjaan yg banyak kepada penduduk.. Disini ingin saya bertanya.. Adakah 'mat ragut part-time' yg anda nyatakan itu memiliki segulung ijazah @ diploma graduan Universiti? Pembangunan yg semakin pesat menambahkan jumlah pelaburan di Malaysia, ini secara tidak langsung menyediakan peluang didalam pelbagai bidang pekerjaan daripada sektor swasta serta kerajaan..
kepalahotakekau 3 years ago
aku nak tanya kau...adakah kau tanya peragut2 tu jika mereka mempunyai ijazah..??? dan jangan kau memperkecilkan mereka yg hanya lulus darjah 6 kerana setiap nasib dan rezeki itu ditentukan oleh ALLAH SWT...dan jangan juga kamu ingat peragut2 itu mahu menjadi penjenayah...
aku nak tanya kau..sila bariskan pelabur2 luar negara yang baru melabur di Malaysia ini..? Kau tahu tak yang pelabur2 ini keluar dari Malaysia kerana mencari negara2 yg murah kos pengeluarannya..cuba kau tgk di Pulau Pinang..
teratakpakwok 3 years ago
jelaskan kepada saya, adakah anggota PR tiada kroni? tiada Rasuah? Menjaga Rakyat sepenuhnya? berkenaan [ 'yang miskin akan bertambah miskin..tak ada pilihan jadi mat ragut part-time..apa usaha kerajaan nak menaikkan taraf hidup mereka ini??']Anda harus sedar Bajet Prihatin 2009 yg ingin meminimumkan kemiskinan tegar dengan target 2010.. Dengan bajet berbilion ringgit, rakyat tidak sedar apa yang kerajaan sudah lakukan.. Kerajaan telah membentangkan bajet yg menambahbaik infrastruktur dan cont..
kepalahotakekau 3 years ago
yang mendapat kontrak2 kerajaan adalah kroni2 dan kaum keluarga..apa yang rakyat biasa dapat??dapat habuk-teratakpakwok-
anda menyatakan bahawa anda rakyat biasa, jadi.. agaknya langsung tiada rakyat biasa yg berjaya dari bawah tanpa kroni2 yg besar seperti dari jemaah menteri sendiri,bergitu? Anda kata kami rasuah, kroni, tipu rakyat.. Apa yg kami buat? Suruhanjaya bebas, lembaga disiplin diperkasakan, laporan kewangan lebih diperincikan.. Adakah anda langsung x memandang kepada ketulusan kami?
kepalahotakekau 3 years ago
!
!
v
Siapa yg berani mempersoalkan hak melayu?
Hak bumiputera?
Sila bg pendapat anda...
kepalahotakekau 3 years ago
kau ingat hak bumiputra tu hak umno ke..??
come on...grow up brader...jgn berfikiran sempit macam pemimpin kau...
teratakpakwok 3 years ago
Hak Bumiputera Untuk Org Melayu.. Dan Takrifan Melayu dah aku terangkan kat Channel aku.. pakwok.. baca la pandai.. jangan tau nak komen jer...
kepalahotakekau 3 years ago
beb...hak bumiputra bukan hanya untuk org melayu sahaja..kau kena tengok pula pribumi sabah dan sarawak dan juga kaum asli malaysia ni..mmg org melayu berhak mendapat keistimewaan..tetapi sampai bila??
yang mendapat keistimewaan hanyalah puak2 umno sahaja..yang mendapat kontrak2 kerajaan adalah kroni2 dan kaum keluarga..apa yang rakyat biasa dapat??dapat habuk..yang miskin akan bertambah miskin..tak ada pilihan jadi mat ragut part-time..apa usaha kerajaan nak menaikkan taraf hidup mereka ini??
teratakpakwok 3 years ago
This has been flagged as spam show
Org asli, kadazan, iban, murut, bisaya, n banyak lg bangsa di sabah dan sarawak telah diiktiraf sebagai org melayu.. Perlembagaan menyebut Menurut Perkara 160 (2), "Melayu" ertinya
1) seseorang yg menganut agama Islam;
2) lazim [ selalu ] bercakap bahasa melayu; dan
3) mengamalkan adat istiadat Melayu..
**kepentingan2 sah kaum2 lain di Malaysia hendahlah dipelihara oleh Yang Dipertuan Agong menurut Perkara 153 (1)-kedudukan istimewa org melayu dan bumiputera di SABAH dan SARAWAK..
kepalahotakekau 3 years ago
tu anwar menaru dengan wan azizah ke? he he
ggk21 3 years ago 2
sambungan:
mungkinkah disebabkan kurangnya persaingan sesama bangsa yang menyebabkan anak2 muda kita mengambil ringan isu pendidikan?haruslah kita malu pada bangsa sendiri sebelum kita menuding jari ke sana sini.apa salahnya sekiranya ada kuota dari bangsa lain di UITM sekiranya anak2 muda bangsa kita pun tidak kurang hebatnya.atau mungkin kita takut akan ditinggalkan oleh bangsa2 lain dlm era pendidikan kerana kita mmg suka ambil ringan hanya semata-mata majoriti bangsa kita yang memerintah??
stalin273 3 years ago
to razeef78 :
dude...you cant just pin on him about the UITM thing..setelah sekian lama IPTA di negara ini telah diutamakan untuk bangsa kita, bumiputra...bkn sahaja kuota, malah pelbagai kemudahan dan insentif juga..tapi respon anak2 muda bangsa kita?..ambil mudah, ulang kertas, ditendang keluar, malah jumlah siswa semakin berkurangan berbanding siswi..adakah ini respon kita terhadap kerajaan yang membela anak2 bangsa nya?
stalin273 3 years ago
ewah senang jer ckp siswa melayu repeat paper kena tendang keluar .. kalau UiTM n intensif takder tok bumiputra, kau bumiputra, nk kaum kerabat kau kutip sampah dkt syarikat cina, orang luar ... tue lar guna kerajaan bagi intensif tue supaya jamin orang bumiputra .. yang tak pandai guna nasib lar ... abis sebab orang tak pandai guna kau nak tindas orang yang guna ... pikir elok2 ... nie untuk anak cicit kita ... orang nk bagi amik jer lar ... yang melayu bangang, moga bangang lar smp 7keturunan
faidzR 3 years ago
kalau anwar jadik pm. abis hak orang melayu kat malaysia nie. tengok ape nak jadik kat shah alam. PIKIR SENDIRI. Kalau korang semua berani, jawab soalan ini. Nak bukak UiTM untuk bangsa bukan melayu???hehehhe
razeef78 3 years ago
hang cakap leqloq ha aku sepak...... x taw apa wat cara x tw apa la sei nguh anwar bagus...
munaf90 3 years ago
anwar bengong kaki joget.Tak tau joget tak payah joget nampak bangang nak mampos.dah boring joget carik bontot har har...
GTpuI 3 years ago
Apa salah nye menari MP Sepang Dato Zin lagi la menyanyi2 dpan cikgu2 lak tu.Malu jer depan org akademik menyanyi tepekik telolong.Cikgu2 bkn Melayu sume mcm nak bunuh die hari tu.Anwar rilek la die komfom bakal PM.
RatedAO 3 years ago
anwar sume die sangap laki dan pompuan ahaha
neonzero999 3 years ago
orang yg buat video ni memang bengap... perkara yg kecikk di besarkan... orang yang rasuah.. bunuh oarang... rompak duit rakyat... rogol rakyat... tipu rakyat ,, apsal tak buat video..baru betull..
basarudinsoid 3 years ago
Betul tu..kisah2 org makan rasuah, komisyen projek kerajaan berjuta2, beli undi masa pilihanyara..menipu rakyat berkaitan isu minyak..apasal tak nak buat video??
umatkita 3 years ago
..Bangang yg buat video ni...menari gitu2 biasalah, ambik hati orang,guna ayat quran utk buat tuduhan lebih besar dosa,dosa2 kecik menari mcm tu akan luput dgn bersolat..
miftahishak 3 years ago
This has been flagged as spam show
lol cool video! my names Madeline, kinda feelin bored if any1 wants to join me on cam or wana chat i will be signed on at __ FriendlyFlirts(.COM) __ my user ID there is Madeline_sbyqcd chat soon xx its FR33 to j0in! mwah
anticreative 3 years ago
nama Cina: Ann Nu Aar
nama Cina: Maa Ha Thir
Nama Cina: Bat Da Wi
Nama Cina: Li song Kok
Semua sama aja. nampak2 tempat aja yang tak kenoh.
lautgaram 3 years ago
yg empunye video ni mmg bodoh. blaja tinggi mane pon kalo dah nmpak salah org je xgune
tukarla nama melayuku tu. yg dah lepas sibuk nk ungkit balik. terimala kenyataan. pak lah n umno mmg dah xrelevan lg..
langkaxsuka 3 years ago
pak lah siap peluk michelle yeoh lg..lagi kartun..hahaha
darkaries3 3 years ago
wei...ni video zaman dulu la ...sapa yang wat ni memang hampeh...HHHHHAAAAANJING!!!!!!
ranggos1 3 years ago
bIASALAH BRO.. SAPA ORG AMNO YANG TAK RONGGENG? HAHAHA
megatsengkita 3 years ago
Hahaha.. nak ronggeng masuk UMNO Anwar dah keluar UMNO tak boleh ronggeng lagi..
Nak tonggeng masuk PKR atau PAS..atau DAP...hahaha
abangpid 3 years ago
BN LAGI MUNAFIK!!
megatsengkita 3 years ago
ok lah, dia bukan munafik..
tapi ada tanda2...
dia memiliki tanda2 munafik...
yang pastinya dia HIPOKRIT...
hantubangkitlah 3 years ago
P Ramlee MUNAFIK !!!
P ramlee MUNAFIK !!! UMNO cakap tapi bagi Tan Sri kat dia.
P Ramlee MUNAFIK !!!
awangkassim1413 3 years ago
Tari takboleh...rasuah, bunuh boleh.Hidup Islam Umno !!!
awangkassim1413 3 years ago
Tonggeng boleh..hidup PAS Islam..
abangpid 3 years ago
anwar joget cm paria...wakakakakaka
kigarayakuza 3 years ago
mu bodo mu...
mu tgk anwar gt riuh doh..
mu x tgk pok loh ganer lg..jgn pandai2 nak kata org munafik.. bukan mu tgk anwar berzina pun.. bakpe mu jd bodo gt.. x skoloh ker ah!!!!!!!
ibok912079 3 years ago
mu gi tgk video mior dgn anwar...hairani..mu ni gay po..guanomu..
abangpid 3 years ago
hm...
jgn pandai2 nk menghukum org len munafik...
kite xdehak!!!!
hnya ALLAH shj yg berhak menentukan..
bende ini yg diperbesarkan...
tapi bagaimana pula rasuah???
paradoxanas 3 years ago
takbir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
riezie79 3 years ago
if you attend most arab muslim events, be it a wedding or a family get together, dancing has always been part of their culture, be it the old and young. Are these arab muslims munafik too? You're laughable. I don't know they have internet access in caves ;)
spacegod78 3 years ago
wat ta fuck..let all politician to be dead...fuck politics...see ya in akhirat
darkside4992 3 years ago
aku tolak anwar!kerajaan skrg membela naisb melayu dlm ekonomi terbuka..keistimewaan melayu tidak terlihat sebab kita dlm ekonomi terbuka,maknanya kerajaan skrg menyiapkan kita byk untuk masuk dlm ekonomi terbuka..kaum2 lain setuju dgn syarat dlm jus soli(kerakyatan)..mereka telah diberi kerakyatan oleh kita,melayu dlm konsep jus soli...mereka bebas berekonomi,tetapi melayu ini ada istimewanya..naiknya Anwar,aku yakin tidak akan ada plan membantu org melayu sebesar BN buat..sebab???TPM ciba!
syah369 3 years ago
the NEP has been implemented for decades now and what is happening rite now is the malay elitist keeps getting richer and the common malays in general poorer and has to play catch up to the other races in all areas, education, wealth etc even though these other races supposedly is being marginalized by the NEP. So if you think the NEP works, then you must belong to that select malay elitist and not the common malays in general which the NEP is for in the 1st place. Are you.
spacegod78 3 years ago
bodola nko ni...sian tul ko igt org lg nk bnci anwar ke ble tgk vdeo cmni..ha tAk pun ko bg vdeo anwar tgh mliwat,tak ksahla liwat kmbing ke,liwat lmbu ke nymuk ke smut ke....kmpem trcapai hsrat ko tu...2 prkataan je...ko BODO,BODO KO,DOBO TEBUL........
lahayoi 3 years ago
Fahami erti munafik sebelum sesuka hati membuat tuduhan kepada seseorang. Kalau Anwar sekadar menari adalah munafik, Pak Lah pelok2 Michele Yeoh, bersalam dengan bukan muhrim tu nak di'title'kan dgn ape? Jgn sekadar menuding jari. Perbaiki diri sendiri sebelum mengata orang. Dalami ilmu agama, solat tu cukup ke???
wlf1237 3 years ago
Merdeka! Merdeka! Merdeka!
Hapuskan pendustaan dan kezaliman!
Happy Merdeka to all Malaysians.
For this Merdeka Day let us help and bring victory for Anwar and for peace and prosperity.
Salam Merdeka untuk semua.
Demi keamanan dan kesejahteraan negara, marilah kita pastikan pada hari Merdeka nanti kita menyambut kemenangan Anwar.
SayaRakyat 3 years ago
ha3.. pemilik video asal ni x sedar dengan apa yang bn buat depan mata dia kot.. rasuah dan maksiat berleluasa....pastu tuduh orang lain munafik. pastu tgk la video paklah bermesra-mesra dengan perempuan lain..ha3.. buta apa x nampak semua tu...
soffuan 3 years ago
plot khairy utk menjatuhkan najib dan sekaligus anwar dengan bantuan ezam md nor akhirnya gagal kerana salah teknik dalam isu liwat dan kes altantuya. tidak hairan kenapa setiap kali melibatkan kes liwat pasti najib akan terlibat begitu juga dgn kes altantuya pasti anwar akan dikaitkan. khairi boleh teruskan sekali lagi usaha ini jika ezam sanggup menggadaikan maruah dgn mengaku yg dia pernah diliwat anwar. pasti keadaan di permatang pauh akan berubah. silakan ezam.
rosardeus 3 years ago
Mane dia org yg duk bangga2 kn pemimpin hadhari dia tu?..tolong jwb soalan yg dh aku bg lps tu!.jwp laa!....
fareeziLhan 3 years ago
Mamat nie x sekolah kot.Bukankah Khalid Al-Walid semasa peperangan Uhudmemimpin pasukan tentera Quraisy menghancurkan pertahanan orang2 islam dan menyebabkan Rasulullah turut tercedera dalam paperangan tersebut.Tetapi sebaik saja memeluk islam dia menjadi antara orang yang berjaya meluaskan empayar islam.
ALLAH menerima taubat hamba2nya yang ingin pulang ke jalan yg benar. BERTAUBAT la wahai sang penabur fitnah.SESUNGGUHNYA ORANG MUNAFIK AKAN DILETAKKAN DLM NERAKA YG PALING BAWAH SEKALI.
auraminda 3 years ago
pa salahnya menari dan menyanyi.... kan tarian dan nyanyian ciptaan tuhan juga harus di kongsi bersama.... katak bawah tempurung, susah2 aje post and edit video nie... tak masuk poket pun....
0131988 3 years ago
Lho... salahnya dimana?, biasa aja kalau orang menari, banyak pemimpin2 negara ikut menari kalau ada acara2, apakah acara resmi ataupun tidak. Jadi gak ada yang salah kan....
Benbunga 3 years ago
cermin diri tu dlu baru blh labelkan org..
suka2 lu jer ckp org munafik...
yg lu buat sumer ni btl ker..??
satu benda jer aku nk ckp...
BUTO LAH....!!!!!!!!
Hmzd30 3 years ago
Yang aku nampak sekarag ni, generasi malaysia makin sesat dan dipenuhi maksiat. Itu semua kerana pemerintahan kita perlu diubah. Kita bukat takat kejar technology saja tapi morality tu penting. Morality dan Technology mesti seimbang demi masa depan bangsa ini. Orang2 melayu makin hanyut, itu yang perlu kita risaukan, bukan bender2 yang macam ni
MrBurit 3 years ago
Memula ko pakai ayat Al-quran pastu ko buat fitnah
MrBurit 3 years ago
Korang Ni Smua Merepek Sakit Hati Buat Apa Aisss Kalau Ni Tak Blh Itu Tak Blh Mcm Mana Nak Maju Bongkak Iri Hti
Syahriqqq 3 years ago
Boleh dikatakan video ini tak bermakna langsung.Setakat menari taksalah la.Buat bazir 6minit35saat saya je,,,,
hidup hidup,,,,,hidup Pakatan Rakyat....
Refomasi.......refomasi.......refomasi.....
vinelrits 3 years ago
Apa salahnya Pk Sheikh menari, nak happy2 pun takkan tak boleh.
nezam70 3 years ago
korang jgn jadi bodo..ini masalah kecil..xde bende pn..stakat joget camtu bukan ada pape..malahan bole dianggap mcm pergerakan senaman je..baik utk tubuh..isu utama pasal harta rakyat yg dirompak pemimpin2 United Malay National Organisation(nama parti pun xguna nama melayu,konon perjuangkan melayu..podah),rasuah,salahguna kuasa etc...
faisalnasha 3 years ago
bukan dosa pon mnari ngan nyanyi...
pempuan je yg xleh nyanyi...BANGANG BTOL..
pandai jugak DSAI dancing...
erphunkz 3 years ago
Tu bakat beliau... yang buat video ni tak nak hantar video bakat anda ke? Nak jugak tengok skill anda... mana tahu hip hop ke r&b ke atau malu nak tunjuk... kah kah kah
guamus123 3 years ago
Aisey.. Skema tul ko.. Kat kg aku nih orang karaoke joget2 tak der ler pelik.. Bukan dier joget peluk2 pun..Dier joget dgn bini ko ker..??
Overclock099 3 years ago
Yang bikin video ini adalah anak murid BUSH lah ni...
tubehantu 3 years ago
sudah2 la..dia ni memang pandai berlakon!!!!
kejap jadi baik kejap jadi ustad... ustad anuar aljuburi!!!
peacearmy18 3 years ago
Fikirkanlah...manusia tidak sempurna.
Sebagai seorg manusia kita ada sifat baik dan jahat. Baik dan jahat tu ada banyak kategori. Perbuatan Anwar tu tidak melampaui batas kerana seorg pemimpin memang kena begitu sebab menjaga hati rakyat. Kalau baik sangat tu namanya Malaikat dan kalau jahat sangat tu namanya Syaitan. Manusia terletak ditengah-tengah baik dan jahat.
along111 3 years ago
psl anuar joget skt nie korg kt dia xberiman laa..munafik laa..kafir laa..abe aku nk tnye skt..yg isteri pakLah,isteri najib,isteri mahathir xpakai tudung tu ape hukumnye dlm islam?.brpegang ke dia pd hukum allah?.ada ke ciri2 sebagai suami yg beriman jika membiarkn isteri/keluarga dia x melakukan suruhan agama?.korg jwb la sndri samada diorg tu islam ke,kafir ke,munafik ke..
fareeziLhan 3 years ago
ampa dok kutuk paklah, mcmc2.. org kutuk dia balik mara kew? bodo!
887755 3 years ago
normal la tu..bukannya dia menari peluk2 pun.dia joget biasa je,xover pun.benda kecik xpayah la nk besar2kan..suke sgt org b'telagah..hermmm...
miszSyaZ 3 years ago
WAH!!!
best giler video nie.
pandai gak anwar tuh joget..
bole jadi RAJA JOGET N RAJA LIWAT..
hahahahhaha..
muncomey 3 years ago
entahlaa..
pak lah lemah memimpin..
anwar lak gile bontot laki..
spe la calon pm terbaik..
rindukan zaman mahathir!!!
akmalamil 3 years ago
ko boleh tanya lagi siapa..
tok guru kita la..
takbir..!!
ALLAHUAKBAR..!!!
ezzety94 3 years ago
Anuar buat apa pun takpa. :)
sysrq2020 3 years ago
Hahaha...wat suspen aku je..takde mende la..standard la tu.. Len ar if nk dbandingkn dgan kemunafikan pmimpin2 Islam hadhari lagi ar truk!!!
Reyelmraz 3 years ago
oit..dh xde idea ke nk hentam anwar?????sengal..video xmencabar..yg menari2 tu mmg slalu ade la dlm kerajaan..lain la die peluk2 pompuan ke ape ke..mencarut xtentu psl ke..tunjuk middle finger kat rakyat ke..ok gak baii..sori la..usaha lagi tuk menghasilkan video2yg bes eh..keep it up la bro!
shas2000 3 years ago
wakaakaaa..video ni pn ko nk jd kn cite?xde video yg m'cabar lg ker?wakakakaaa.mengong!!len kali letak lh plak paklah nari dangdung ngan inul..br best.wakakakaa
iedacomey 3 years ago
tak kesah macam mane menteri kite.. yang penting hati.. tiade rasuah!!! dan tak salah anwar nak menari ke berjoget ker...
die pon ade keinginan jugak... kan...
epin89 3 years ago
Aku tak paham si mamat ni. Die ni Najib ke? atau Dolah ke?, sebab marah sangat nampaknye die dengan anwar.
azri5449 3 years ago
stakat joget2 tu apalah sgt klau nk dbandingkan ngn pemimpin UMNO yg mperkenalkan ISLAM HADHARI tp tak mampu memerintahkan bini anak perempuan sendri tak menutup aurat...nilah sikap munafik yg terang2...
onetubeone 3 years ago
semua itu tidak salah... jgn la jahil sgt dengan ilmu agama yang cetek ko myatakan seolah berat ape yang anwar lakukan... belajar lah usul wahai sahabat ku yang mebuat video ini... belajarlah usul islam nescaye ko xkan berbuat yang sedemikian...
kucai21 3 years ago
SaifuIBukhariAzIan | July 15, 2008
harga minyak naik harga bontot bacin aku naik,,
tapi kalau kekanda anwar turunkan harga minyak takkan harga bontot adinda turun kekanda anwar bbbbuuuaaaahhhhh
SaifuIBukhariAzIan 3 years ago
Tengok cara anwar joget, memang dia tak pandai joget... maknanya dia tak biasa joget. Pak lah lagi le teruk .
Puteri527 3 years ago
takat joget camtu pun nak kecoh...gue setuju dgn mrafieyaacob...umno dalam tv sume cakap baik2....cit!
dadycoolz 3 years ago
Wow hebat plak Anwar ni joget ye...tak heranla.. kalo dia bole jadi pemimpin yg hebat kerana dia berjiwa seni.........takla mcm lain2 menteri2 BN yg tak tau joget tapi reti plak booking awek masuk bilik....setiap kali outstation....hehehe
princedon95 3 years ago
berat sebelah.menari pon jadi hal.ada nampak ka dia dok pegang sapa2 time menari?yg pak hadhari ang dok pegang2 ppuan tu x munafik ka?pak hadhari ang tu dah bertobat ka?ang nmpak la ni anwar nmpk mcm blom tobat ka nk banding dgn pak hadhari tuh.
kalu ang nak attack pon biar la fair.ini x.
handzalah002 3 years ago
hang ni memang dasarrr bodoo la melayuku123
anuar menari masa dia jahilll macam hampa lahh masih umno lagii.tapi skg ni dahhh tobattt dahh.alhamdulillah..siapa yang bertaubat pasti tuhan akan ampun dosanya...tunggu hang saja yang tak mau tobattt.hampa la munafikk .masa ceramah agama , khutbah jumaat hampa kata ikut islam.islam hadhari.masa konsert sure hebohh hampa ikut apa?makan rasuah hampa ikut apa?,
aniaya rakyat ikut apa?makan duit rakyat ikut apa?haajawap ..jawapla awat x jawap?
kreketoe 3 years ago
heheh... aisyah pun dah tobat... mak ngan bapak ko je tak tobat2 lagi... sapa lagi si paklah ngan rosmah... masih berjambul... masih meraba-raba.....
nursalam1978 3 years ago
Hidup anwar, bakal PM malaysia, pandai mendekati hati pelbagai golongan masyarakat,, Tahniah pengirim vedio ini, sama2 lah kita berdoa agar 16 sept ini menjadi kenyataan.
idris3346 3 years ago
Siapa wanita yang menari dengan Anwar Ibrahim???cuba beritahu...
j4l4k 3 years ago
ermm kalo dh mcm tu kita tolak sume p'mimpin yg ade,BN ke PAS ke PKR ke DAP.kt wat memorendum hantar kat Sultan Mntak Golongan2 Sultan yg memerintah dgn bantuan nasihat Para Alim Ulamak.kalo sume takat kutuk2 dlm nie 1 ape pon xjln...apamcm ada s'tuju?
romasasmara 3 years ago
anwar joget kerana nak jaga hati kaum india...dia menari masa dia jd tpm hanya biasa...tapi bini tpm sekarang cium artist bollywood ko tak nak rakam...pm pegang org sana sini kau tak nak tunjuk...mana sifat kepimpinan sebagai seorang islam .....majlis tertutup anwar ko tunjuk ...tunjukkan semua sekali menteri...baru puas hati..dari bawahan sehinggalah atasan ..........ingat tu
boiyskr 3 years ago
dah tak de keje lain ke? Buatlah mende yang ilmiah sikit.. kalau dah pemimpin yg sekarang lebih teruk, baiklah kite tukar ke pemimpin yang baru... aku rase anwar, nik aziz and lim guan eng are better tag teams compare than Pak Lah , Najib and Ong Ka ting.
Wallahu alam
mrafieyaacob 3 years ago
Kalau nak ikutkan Islam yg berteraskan AlQuran & Hadis, bukan Anwar saja, byk orang dalam Malaysia ni pun kurang betul, termasuklah saya sendiri. Orang yang komen maki hamun pun turut sama dapat dosa juga. Kalau ikut Islam, apakah ciri2 pemimpin yang patut kita pilih? Tepuk dada tanya selera. Ciri2 orang munafik ada 3, baca balik buku agama masa sekolah dulu2. Byk orang Islam yang lupa dah...
xvendetta7 3 years ago
Bahalol peringkat tertinggi la sape yang buat video ni..sedap je korang cakap menari tu munafik, dia menari ada ke pegang tangan pompuan? Korang x tengok ke paklah usap2 bahu michelle yeoh masa monsun cup ari tu, peluk pinggang lagi..tu lagi bapak segala munafik, mula2 jadi pm nak menunjuk jadi imam, dah 2,3 tahun pastu jadi iblis! Sia2 je amal perbuatan dia dengan sengaja nak menunjuk-nunjuk jadi imam solat.
IKLIM019 3 years ago
memang sentul la ko sentul, makna munafik ponnn tak faham.... cakap tak serupa bikin tu munafik le betik oii...
shafiq350Z 3 years ago
menari mcm tu dikira munafik ke?
sentul81 3 years ago
alhamdulilah....ingatkan apa...rupanya yg edit video ni,kena rajin2 lah ke msjid dengar kuliah agama(dngar ustat ngajar) atau buka balik quran.lain kali cari gambar dia telanjang masa kecil mandi kat alur.... lg bagus.mnipu sama2 hampa yg ****** boleh la.
PO*** kata jng.
4UUI 3 years ago
haaa...tu tiap2 hari smbahlah tv,sampai nak nilai hukum hakam agama pun tak ada ilmu....sembah lah tv,ilmu agama tak d cari.
kan dlm quran allah dah beri tanda2 org munafik....kalau dah tahu ,mula2 semak diri sndiri dulu.kalau cam ni 10thn lg tak hairan lah klau anak2 mlayu dah buta lngsung psl halal-haram lak.coz skarang pun dah nampak.akulah.ko org bgus smua
4UUI 3 years ago
kita sesama makhluk tak layak hukum org munafik atau apa pun..itu semua tuhan yang tentukan...kita bukan tuhan. kita pun makhluk ALLAH. kenapa masa dia jd TPM dulu tak kuar semua benda2 nie? kenapa baru sekarang baru nak keluarkan? kalau dia boleh buat mcm tu masa jadi TPM, tak mustahil org yang berkuasa skrg tak boleh buat mcm tu. so bagi aku..pembangkang ke...BN ke...korang sama jer...masa jadi kawan semua salah sorok. bila jadi musuh yang baik pun jadi tak baik...
kairul1801 3 years ago
Aku dah bagitau dah tapi orang2 PAS dan orang PKR masih lagi sokong dia walaupun dia ni kaki buntut, tapi hampa sokong di juga, anuar ni kaki kawaq besar, dia dengan betina dia xberapa berkenan sangat tapi dengan jantan yang handsome di xboleh tengok, apa jenis manusia macam ni aku pun xtau la...........
samadpencen 3 years ago
Pemerintah selalunya melantik pegawai untuk mengawasi rakyatnya. Aku melantik kamu untuk mengawasi diriku dan kelakuanku. Jika kamu mendapati aku melakukan kesalahan, bimbinglah aku atau halanglah aku daripada melakukannya.
- Umar ibni Abd al-Aziz.
myhubibee 3 years ago
dia tak pegang2 pun pempuan tu..tuhan dah selamatkan dia dah dari bercampur dengan org BN yang suka parti2 ni...org BN yang ada ni tuhan tak nak selamatkan sebab memang tak de sedikitpun dalam hati mereka tentang agama..
ashrof1 3 years ago
aku sedih tengok anuar ni...dia ni ada simpan dendam, sebab tu dia nak sangat jadi p.m...aku rasa yang layak jadi p.m..hadi awang aje...hadi awang aje yang dapat reda kan keadaan sekarang ni...cuma aku tak setuju pas berkerjasama dengan dap....sebab dap pun ada ajenda tersembunyi di hati hitam dia orang ni....
manbdp 3 years ago
tak ada lagi ke adegan anwar yang lebih teruk dari ini? Kalau ini dikatakan munafik... manusia mana yang tak melakukan kesilapan yang sebegini. barangkali dah tak ada modal lagi...
ashimura210 3 years ago
astaghfirullah......
sama2 lahh kita istighfar agar dosa2 kita diampunkan oleh-Nya
slayzers 3 years ago
MUNAFIK??? ENGKAU YANG MUNAFIK... Anwar tuh dah insaf... die telah berjumpa dengan tok guru NIK AZIZ selepas keluar ISA.. untuk di brain wash.... INGAT penjara itu adalah tempat untuk memulakan hidup baru..... DAN ALLAH AKAN MEMAAFKAN HAMBA NYA SEPERTI MANA NADI MUHAMMAD SAW MEMAAFI UMAT NYA..
sirizzack 3 years ago
sy rasa suratkhabar yg awak beli hari hari metro dan harakah. betultak?
akamal1113 3 years ago
benci dow aku tengok dia bagi khutbah... tapi, ok gak klau dia nih jadi pm. senang sikit aku nak lepak club. takder la kena rush....
jamesdeanjawa 3 years ago
betullah nanti kita cari pemimpin yang pandai menari breakdance plak...heheheh
KREEPYDIDJIT 3 years ago
anuar anuar...kenapa lah kau di lahirkan didunia..sebangai manusia.kan lebih baik kau dilahirkan sebangai haiwan
manbdp 3 years ago
ko sape(manbdp) nk persoalkn kuasa allah utk mncpta dia(ANUAR) sbgi manusia di dunia nie?..ko tu yg ptt brsyukur dijadikn sbgi manusia..
fareeziLhan 3 years ago
saper yg buat ni mmg x tau ape2...
baik kaji balik apa yg ditayngkan
x baik nk ckp sesuatu pkara ygxpasti
bdosa sekiranya mnyalh tafsir pkara yg benar
termasyur 3 years ago
sama yg dilakukan oleh bush tu kalau dia tak mesra ngan semua kaum dan puak dari negaar tu takkan terpilih jadi preseden amerika
pasal anwar joget
kurang2 nya tak ada bersentuh macam dollah
ok thanks
leanz82 3 years ago
teringin nak komen sikit
for politician suatu pekara normal
terutama dalam negar berbilang kaum, bangsa, puak dan agama.
dimana setiap pemimpin tu akan cuba menghampir sebuah masyarakat tu...
itu yg dilakukan semua politician kat dunia. selagi ia tidak melaggari diorang punya prinsip dan agama masing2 pemimpin itu
leanz82 3 years ago
bende mcm ni pon nak perbesar besarkan...dah x de modal ke weh? aku rase uploader video ni lagi extreme munafiq nye...mua hahahahaha
bustahoodz 3 years ago
dulu dlm 'umno' memang anwar teruk sbbnya seperti yg kita maklum dlm 'umno' takda pemimpin yg baik.rompak duit rakyat lepas tu sumbat dlm mulut kroni dan anak bini.lepas anwar ditendang keluar dari 'umno' dia telah ditarbiah dan dibersihkan oleh TOK GURU NIK AZIZ, DATUK SERI HADI AWANG, PROF DATUK HARUN DIN dan lain2 ulama dlm pas barulah anwar telah dibukakan pintu hatinya oleh ALLAH utk memperjuangkan nsib org melayu,cina, dan india yg ditindas dan dizalimi oleh rejim hadhari.. sekadar info
cemkamal 3 years ago
setakat menari2 tu baik takyah citer, lebih baik tgk orang2 yang menggelapkan duit rakyat... DSAI akan kembali ke atas!!
cemkamal 3 years ago
ini hanyalah kemunafikan yang sangat kecil berbanding dengan dollah (bukan nama senenar) yang sanggup melihat rakyat menderita tak cukup makan kerana nak save duit minyak yang bukan pun hak dia tapi hak rakyat. Dengan siapa pun anwar menari saya percaya tak ada sesen pun yang kurang dari pendapatan korang. itu urusan dia dengan tuhan. tambahan kalau dalam majlis tertutup. Pak Dollah (bukan nama sebenar) adalah Raja Munafik bagi segala yang munafik.
nakomarumpus 3 years ago
adalah lebih baik, doa banyak2 dgn Allah supaya Allah buang dan hindar sifat munafik dalam diri kite sendiri
asyzsufi 3 years ago
bukan stakat bodoh tapi bangang.. Minyak dah naik oiii... awat org umno boleh minyak free ker? minyak urut kepala peler pun kena bayarlah.. bodoh buta kayu
pedangyeszer 3 years ago
ampa tnjuk video tyme dia stil bn g..owg bn mmg suma cmni..tol x??tnjk la tyme dia dah PKR..bru leh kukuh sket bkti..ish2 bodo tol owg umno nie..tnjk bnda yg memakan dri sniri
potential03 3 years ago
betullah nanti kita cari pemimpin yang pandai menari breakdance plak...heheheh
KREEPYDIDJIT 3 years ago
pemimpin mcm ni yg org ramai cari.serba boleh! bole berceramah,bejoget...tak salah pun bukan pegang tangan or laga pipi...malaysia kan boleh.. Hidup Anwar!
jgr1869 3 years ago
Lebai oh lebai.. sepandai pandai lebai berdangdut akhirnya jatuh kedlm you tube.. hahahahahahahaha best ar ko nyer pantun
KREEPYDIDJIT 3 years ago
pandai nya dia menari.....huiiiiiiii......boleh tahan....mantap gak pak anuar menari....rancak...
KREEPYDIDJIT 3 years ago
2 x 5... menghalalkan cara..
babah71 3 years ago
That was nothing. setakat nari2 gerak2 gitu pon munafik? tau ke ape tu munafik? come on la...
Sebar fitnah lak ape hukumnya ye? selagi on youtube ni banyak la saham ko dapat.
truemask80 3 years ago
Yalah Ustaz Melayu 123... menari tu di bawah bab budaya. Janganlah dicampuradukkan dengan bab agama. Siapa kita yang lemah ini hendak memunafikkan seseorang? Saya kira DSAI pun dah beberapa kali bertaubat...
ono7555 3 years ago
Salah ke seseorang tu menarik,berjoget tapi dieorang tu tak raba pompuan buat seks luar nikah.Bodoh laa orang Malaysia nie sikit je salah.Janji die tahu bila nak sembahyang dan mana batas mereka
safari1958 3 years ago